Froch og Kessler deler 24 millioner

Deler i porten: Aftalen om storkamp mellem mesterbokserne er meget tæt på at være klar

Perterne er enige. Kessler og Froch får en rematch - og de deler pengene imellem sig, så de får 12 millioner kroner hver. (Foto: Claus Bonnerup)
Perterne er enige. Kessler og Froch får en rematch - og de deler pengene imellem sig, så de får 12 millioner kroner hver. (Foto: Claus Bonnerup)

Nu er det ikke længere et spørgsmål, om Carl Froch får revanche mod Mikkel Kessler.

Nu er det i højere grad spørgsmålet, hvornår kampen finder sted. Om det bliver til april, maj eller juni næste år.

Læs også:

Se også: Efter Magee-øretæve: Nu gælder det Froch

Det er nærmest et ekko, der kommer fra Kessler-lejren:

– Det er egentlig meget simple forhandlinger. Eddie Hearn og Carl Froch vil sætte kampen op, det samme vil Mikkel og jeg. Hvis alt glider, som det er gjort hidtil i vore forhandlinger, bør vi kunne lukke en aftale inden jul, supplerer Kalle Sauerland.

Økonomien på plads

Der bliver tilsyneladende heller ikke på det økonomiske felt, at parterne kan ryge i totterne på hinanden.

– Mikkel har WBA-bæltet, Carl har IBF's. De bokser om de to bælter, så det logiske er, at vi deler puljen i to. De skal have lige meget for den kamp, fastslår Eddie Hearn.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger ligger det i forhandlingerne, at Mikkel Kessler og Carl Froch hver vil inkassere to millioner dollar, der svarer cirka til 12 mio. kr. for mødet om de to VM-titler.

Forrygende fight

– Vi taler stadig med Lucian Bute om den revanchekamp, som vi har aftalt Carl skal bokse i begyndelsen af 2013. Men vi vil hellere lave kampen mod Kessler. Det er en større kamp, en kamp med flere penge og et møde, som hele bokseverdenen ønsker sig, siger Carl Frochs promotor, Eddie Hearn, til Ekstra Bladet.

Læs også:

Se også: Carl Froch er usikker på sejr over Kessler

I 2010 blev mødet mellem Kessler og Froch kåret til Årets Omgang i international boksning. En forrygende fight over 12 omgange, hvor sejren til Kessler var yderst spinkel.

– Det kommende møde kan meget vel blive Årets Kamp i international boksning, så godt passer Kessler og Froch til hinanden, mener Kalle Sauerland.

Bokses i England

De to promotorer kommer ikke til at skændes om mange detaljer i den aftale, der er nært forestående.

Således er Eddie Hearn og Kalle Sauerland også enige i, at mestermødet kommer til at foregå på engelsk grund.

– Froch-lejren vil helst have kampen til Carls hjemby, Nottingham, mens vi er mere interesserede i at få kampen til London eller Manchester, hvortil der er nemmere adgang fra danske lufthavne. Allerhelst ser vi kampen bokset i London. Så vil der komme tusindvis af danske Kessler-fans til England, bemærker Kalle Sauerland.

Læs også:

Boksning - 9. dec. 2012 - kl. 10:06 Magee: Kessler ødelagde mig med ét slag

De to promotorer har været i kontakt i dag og ventes at diskutere videre i løbet af denne uge.

– For os er det ikke så afgørende, om kampen bokses i april, maj eller juni. Man kan blot sige, at bliver det i april eller maj, skal det være i enten O2 Arena i London eller i Manchester, hvor der kan være 18.000-20.000 i hver af de to haller. Til gengæld kan det blive udendørs i juni i Nottingham, fastslår Eddie Hearn.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen