Hårdtslående action fredag aften

Boksetalenter i kamp på Amager fredag aften - engelsk sværvægtskanon i kamp i Liverpool

Fredag aften samles store dele af det københavnske boksemiljø i Sundbyøster Hallen på Amager for at se blandt andre Ahmed Khattab i kamp. (Foto: Lars Poulsen)
Fredag aften samles store dele af det københavnske boksemiljø i Sundbyøster Hallen på Amager for at se blandt andre Ahmed Khattab i kamp. (Foto: Lars Poulsen)

Lørdag er den traditionelle boksedag i det meste af verden, men der er også øretæver fredag aften – det vil sige i aften.

I Sundbyøster Hallen stiller 15 af mestertræner Ricard Olsens elever til kamp mod boksere fra Danmark og Sverige, når CIK afholder et stort stævne fra klokken 20.

Blandt dem, der kan ses fredag aften, er Ali Farahnak og Ahmed Khattab, mens sidstnævntes professionelle bror, mellemvægteren Abdul Khattab, ikke kommer i aktion. Både fordi han bokser på Euro Events stævne i Aalborg den 15. december, og fordi han sparrer med Mikkel Kessler op mod dennes kamp mod Brian Magee i næste weekend.

- Han er ufatteligt dygtig, bedre end Mikkel på den alder. Han er helt vild med Mikkel, og de har nogle gode sparringsomgange sammen, fortæller træner Olsen til Amager Bladet.

Se også:

Se også: Kessler gør ondt på sparringspartner

Også i Liverpool er der boksning fredag aften, idet den fremstormende sværvægter David Price møder veteranen Matt Skelton. David Price (14-0-0, 12 KO) knockoutede i sin sidste kamp den tidligere VM-udfordrer Audley Harrison i 1. omgang, og spås inden længe selv at være klar til VM-kampe – hvis han vel at mærke kan ordne Skelton.

Lørdag er der selvfølgelig også hårdtslående action mange steder i verden, først og fremmest i Madison Square Garden i New York, hvor WBA-mesteren i letmellemvægt, Miguel Cotto, møder den ubesejrede amerikaner Austin Trout. Kampen sendes på TV2 Sport natten til søndag.

1 af 2 Miguel Cotto (t.v.) bokser lørdag aften i Madison Square Garden. (Foto: AP)
2 af 2 Fredag aften samles store dele af det københavnske boksemiljø i Sundbyøster Hallen på Amager for at se blandt andre Ahmed Khattab i kamp. (Foto: Lars Poulsen)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen