Tømrer får boksedebut: Jeg er kommet lidt i tvivl

Kristoffer Storm debuterer ved Kessler-stævnet i Herning

- Jeg vil gerne underholde folk, lyder det fra 23-årige Kristoffer Storm (Foto: Per Rasmussen)
- Jeg vil gerne underholde folk, lyder det fra 23-årige Kristoffer Storm (Foto: Per Rasmussen)

Man kan plage sine omgivelser så meget, at de til sidst bliver trætte og føjer dig.

Spørg bare Kristoffer Storm.

Den uddannede tømrer og amatørbokser har altid haft en drøm om at blive professionel, og den drøm bliver nu opfyldt ved Kessler-stævnet i Herning den 8. december.

Kristoffer Storm har forud for sin debut ringet og skrevet til Team Sauerland så mange gange, at de tyske promotorer til sidst ikke så anden udvej end at give den ihærdige Slagelse-bokser chancen som professionel.

- Til sidst sendte han en e-mail, hvori han skrev, at nu dukkede han simpelt hen op hos vores træner Karsten Röwer i Berlin for at få sin drøm om en prof-kontrakt til at gå i opfyldelse. Jeg tænkte ikke meget over det, fortæller Nisse Sauerland.

- Men en dag får jeg så et opkald fra en forvirret Karsten Röwer, der siger: Der står en fyr i vores træningslokaler. Hvad skal jeg gøre med ham? Han har ikke et sted at sove.

Trænede med i en uge
Storm fik derefter lov til at træne med i en uge og sparre mod blandt andre Team Sauerlands svenske letsværvægter Erik Skoglund, som også tog den sjove dansker med hjem den første dag og gav ham noget mad.

- Erik var hård at sparre med.

Jeg fik nogle på kassen. Men giv mig et par måneders træning med folk af den kaliber, så er jeg lige så god som dem, siger Kristoffer Storm, der trods alt ikke er komplet begynder. Han vandt som amatør guld ved Sjællandske Mesterskaber i 2011 og sølv ved DM i 2011 og 2012.

Springet til de professionelle rækker kan dog godt give den danske letsværvægter nerver på, nu hvor drømmen er få uger fra at blive en realitet.

Hvorfor vil du være professionel bokser. Det er et hårdt game?

- Jeg er også kommet lidt i tvivl på det sidste, griner Kristoffer.

- Er det virkelig det, jeg vil? spørger jeg mig selv. Jeg har haft flækket øjenbryn og læber og alt muligt. Men det er det jo det her, jeg vil. Jeg har altid haft drømmen om at bokse professionelt og blive verdensmester, lige siden jeg startede med boksning. Jeg vil gerne underholde folk.

- Jeg er udlært tømrer, men de sidste par år har jeg ikke arbejdet – jeg har kun trænet for at nå mit mål om at blive professionel. Jeg ved, jeg har det i mig. Jeg er altid i kanonform. I Beredskabskorpset gennemførte jeg forhindringsbanen 11 sekunder hurtigere end instruktørens bedste tid nogen sinde, konstaterer Storm.

Viljen til at slås
Da Ekstra Bladet skal have taget billeder af Kristoffer Storms træning, foregår det i en vens lade 14 kilometer fra Slagelse. Udstyret og faciliteterne lader lidt tilbage at ønske, men viljen, fysikken og drømmene er på plads.

- Men når man vil det så meget, som han tydeligvis vil, så må vi jo kigge på det. Karsten Röwer siger, at fyren har aggressionen og viljen til at slås, men at der skal arbejdes en del på hans boksefærdigheder. Jeg har ikke selv set ham bokse, men nu får han altså chancen. Jeg ville ønske, alle vores boksere ville det så meget, siger Nisse Sauerland.

Kristoffer Storm rejste i går til Berlin for at pudse formen af i Team Sauerlands træningscenter.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen