Markussen tilbage i ringen

Rudy Markussen er tilbage i ringen til 'Nordic Fight Night' i Herning 8. december, hvor han møder Ferenc Hafner

Rudy Markussen er tilbage i ringen 8. december. (Foto: Thomas Sjørup)
Rudy Markussen er tilbage i ringen 8. december. (Foto: Thomas Sjørup)

Det lignede enden, da Rudy Markussen blev sendt i kanvassen af Brian Magees onde leverstød i Brøndby Hallen tilbage i februar.

Men nu vender Markussen alligevel tilbage til den firkantede ring.

Han møder nemlig Ferenc Hafner (14-2, 9 KOs), når hans banemand skal op mod Mikkel Kessler ved 'Nordic Fight night' i Herning 8. december.

- Det er ingen skam at tabe til en verdensklasse-atlet som Magee. Det er sket for andre boksere tidligere, forklarer promotor Nisse Sauerland.

- Rudy fortjener en chance for at bevise, at han stadig kan præstere på topniveau. Uanset alder, baggrund og forhistorie, så skal du have titelpotentiale for at bokse for Team Sauerland. Det er vi overbeviste om, at Rduy stadig kan, men han skal bevise det i Herning, fastslår tyskeren.

Se også: Tømrer får boksedebut: Jeg er kommet lidt i tvivl <b>Læs også: Tømrer får boksedebut: Jeg er kommet lidt i tvivl</b>

Rudy Markussen glæder sig over chancen for at revanchere sig.

- Det er fantastisk at skulle bokse igen. Selvfølgelig er det min ambitionat bokse om titler igen. Jeg føler, at jeg har noget at bevise efter Magee-kampen. Jeg har trænet hårdt. Min styrke er uændret,o gjeg kan stadig slå folk ud, og det vil jeg bevise i Jyske Bank Boxen. Jeg har aldrig tabt i Herning. så det er et gost sted at begynde at vinde igen, siger Rudy Markussen.

Udover Mikkel Kessler og Rudy Markussen er også Torben Keller, Reda Zam Zam, Micki Nielsen, Dennis Ceylan og Kristoffer Storm er på plakaten i Herning.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen