Froch: Kom nu med Kessler eller Ward

- Jeg har aldrig været bedre, siger den 35-årige englænder efter nattens overbevisende knockoutsejr

Carl Froch hentede sin sejr nummer 30 i 32 kampe, da Yusaf Mack blev knockoutet. (Foto: AP/Nick Potts)
Carl Froch hentede sin sejr nummer 30 i 32 kampe, da Yusaf Mack blev knockoutet. (Foto: AP/Nick Potts)

- Jeg har aldrig været bedre, og jeg er klar til hvem som helst.

Det var meldingen fra Carl Froch efter nattens overbevisende sejr, hvor den 35-årige englænder på hjemmebane i Nottingham med lethed forsvarede sit IBF-bælte i supermellemvægt med knockoutsejr i tredje runde over amerikaneren Yusaf Mack.

Og kursen er sat mod yderligere VM-bælter. Og dem, der har dem om livet. Først en revanchekamp mod Lucien Bute og dernæst de eneste to, der har formået at besejre Carl Froch - Mikkel Kessler og Andre Ward.

Læs også:

Se også: Froch legede sig til KO-sejr

- Vi ønsker at bokse mod Kessler, og på Twitter trender ordene Carl Froch og Andre Ward. Ward har tweetet, at han godt kunne tænke sig en tur til England, og jeg tror, han ville komme. Realiteterne er Bute eller Stevenson (canadieren Adonis Stevenson, red.), Kessler og Ward i 2013. Det er de eneste kampe, der interesserer os, siger Froch's promotor Eddie Hearn ifølge engelske BBC.

Og Froch lyder til at være med på den plan.

- Jeg har ikke vundet hver eneste gang, jeg er gået i ringen, men jeg bliver ikke udklasseret. Jeg har tabt tætte kampe på point, men jeg kan sætte tingene på plads mod Kessler og Ward - det ved jeg, at jeg kan, siger Froch til BBC og fortsætter:

Læs også:

Se også: Kessler-promotor vil lokke Ward hjemmefra

- Jeg bliver ikke slået ud på spektakulær vis, som visse andre britiske boksere, der tror, de er superstjerner. Jeg har aldrig været bedre, og jeg er klar til hvem som helst. Det har jeg bevist mod dem, jeg har bokset mod. Jeg skal bare arbejde hårdt i 12 uger op til en kamp.

- Jeg er på et punkt i min karriere, hvor jeg ikke har mere tid at spilde. Jeg kommer ikke til at gøre noget dumt som at gå i ringen for tidligt, men jeg kan være klar til at bokse igen i februar eller marts, siger 'Cobraen', der i øvrigt kunne meddele, at der er en ny lille Froch på vej.

Kæresten Rachael Cordingley er nemlig fire måneder gravid med parrets andet barn. Nu mangler bare nogle skalpe og VM-bælter, der sidder på Mikkel Kessler og Andre Ward ...

1 af 3 Carl Froch med både VM-bælte og gravid kæreste, Rachael Cordingley. (Foto: PA/Nick Potts)
2 af 3 
3 af 3 Carl Froch hentede sin sejr nummer 30 i 32 kampe, da Yusaf Mack blev knockoutet. (Foto: AP/Nick Potts)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen