Promotor: Vi skal passe på Patrick

Patrick Nielsen sendes på tidlig juleferie

Der skæres ned på antallet af Patricks kampe (Arkivfoto: Thomas Sjørup)
Der skæres ned på antallet af Patricks kampe (Arkivfoto: Thomas Sjørup)

Han boksede fem omgange uden at kunne se ud af højre øje efter et grimt cut lørdag aften i Helsinki. Nu skal trænere, promotorer og matchmakere til at passe bedre på Patrick Nielsen, der som 21-årig allerede er noteret for 17 professionelle kampe, hvoraf flere er endt med en storblødende Albertslund-fighter i ringen.

Det fastslår promotor Nisse Sauerland over for Ekstra Bladet dagen efter Patrick Nielsens blodige forsvar af sin interkontinentale mellemvægtstitel i den finske hovedstad.

Slider på Patrick
- Patrick er blevet kørt hurtigt frem og måske også hurtigere, end vi forestillede os, han skulle, for to-tre år siden.

- Nu er det tid til, at Patrick får sig en lille puste- og tænkepause, og han skal definitivt ikke i ringen igen på denne side af jul, siger Nielsens promotor, Nisse Sauerland, der var nærmeste øjenvidne til Patricks blodbad sent lørdag aften, da den danske mellemvægter ramlede sammen med belgiske Jamel Bakhi.

Se mere:

Se også: Blodet flød da Patrick forsvarede bæltet

- Det er vel altid det første, man lærer ny-profferne – pas nu på jer selv oppe i ringen – og det er rigtigt, at Patrick har haft sig nogle grimme skrammer, men jeg ser det nu mere som tilfældigheder.

- Jeg skal have set kampen mod Bakhi igen, før jeg ved det med sikkerhed, men jeg er ret sikker på, at Patrick bliver ramt af enten en skalle eller en albue.

Nu slår de igen
- Det slider på Patrick med sådanne skader, og det er også derfor, vi nu har besluttet, at han ikke længere skal have seks-syv kampe om året.

- Patrick er definitivt færdig med at bokse mod journeymen, men det betyder samtidig, at de altså alle sammen slår igen.

- Når han møder modstandere af en vis kaliber hver gang, og han samtidig skal ud i 8-10-12 omgange pr. kamp, skal han ikke bokse mere end fire kampe om året, fastslår Nisse Sauerland.

Se mere:

Se også: Danse-Patrick: Jeg er ingen turist

Patrick Nielsen selv har været så fokuseret på at yde en god indsats lørdag aften oven på sin kiksede indsats mod spanske Yebes ved september måneds Nordic Fight Night-stævne i Frederikshavn, at han efter aftale med sin træner og promotor valgte at trække mediestikket fuldstændig op til kampen mod Bakhi.

Den strategi valgte han tilsyneladende at følge også dagen efter sit titelforsvar i Helsinki, hvorfor det ikke lykkedes Ekstra Bladet at få en kommentar fra Patrick Nielsen selv.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen