Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Kessler: Jeg har dødsstødet klar

'The Viking Warrior' klar til at destruere Brian Magee 8. december

Mikkel Kessler er klar til 'danskerdræberen' Brian Magee. (Foto: Thomas Sjørup)
Mikkel Kessler er klar til 'danskerdræberen' Brian Magee. (Foto: Thomas Sjørup)

Indtil videre har de mødtes et par gange i ren pr-øjemed forud for deres WBA-titelkamp 8. december i Herning. Hidtil har tonen mellem Mikkel Kessler og Brian Magee været venskabelig, men som kampen hastigt nærmer sig, skærper den 33-årige dansker nu retorikken over for sin nordirske modstander.

– Nu har vi talt pænt om hinanden længe nok, men om lidt er det alvor, og så skal Magee ikke regne med nogen gaver fra min side. Jeg har dødsstødet, og det vil han få at mærke i Herning, siger Mikkel Kessler, der endvidere afslører, at han gennem sit samarbejde med Jimmy Montoya har bygget på sit i forvejen imponerende slagrepertoire.

Boksning - 15. nov. 2012 - kl. 12:56 Mikkel Kessler: Helbredet er helt i top

– Jeg slår endnu flere slag nu, end jeg gjorde tidligere. Det har jeg blandt andet trænet med mine britiske sparringspartnere gennem den seneste måneds tid.

– Det er ikke bare omvandrende boksebolde, men derimod bomstærke fyre, der slår igen, griner Mikkel Kessler, som bliver holdt kraftigt i ørerne af sin amerikanske træner, Jimmy Montoya.

Se også: Promotor: Vi skal passe på Patrick Læs også: Promotor: Vi skal passe på Patrick

– Jimmy er efter mig hele tiden, når vi diskuterer taktikken, og hans råd er ikke til at tage fejl af. Jeg skal passe på mig selv, for Brian Magee har vist, ikke mindst mod Mads Larsen og Rudy Markussen, at han altså er i stand til at dele nogle øretæver ud, hvis han får lov, fastslår The Viking Warrior

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen