Patrick Nielsen vil revanchere sløj indsats

Den danske bokser Patrick Nielsen satser på en stor kamp i Helsinki, efter at han senest boksede med sygdom

Selvom han har vundet samtlige sine 16 kampe som professionel, så mener bokseren Patrick Nielsen, at han har revanche til gode, når han lørdag aften går i ringen i Ice Hall i Helsinki til kampen mod belgieren Jamel Bahki.

I sin seneste kamp i september i Frederikshavn måtte den danske mellemvægter nemlig kæmpe mod både spanieren José Yebes og en virus, der svækkede Patrick Nielsen.

- Jeg vil rigtig gerne vise, at det ikke var mig, der var oppe i ringen sidst. Jeg har tænkt mig at være 100 procent til stede i denne kamp, siger danskeren.

Patrick Nielsen blev hurtigt træt i kampen mod José Yebes og måtte slide hårdt over 12 omgange for en pointsejr.

- Jeg følte mig rigtig klar til den seneste kamp, og jeg er utroligt ked af, at en virus skulle påvirke min præstation, siger han.

- Jeg følte virkelig, at jeg var i god form, og at jeg havde tilpasset mig en ny stil, som skulle fungere perfekt. Men på grund af virussen havde jeg ikke nok luft, så det fuckede helt op, siger han.

- Jeg vil ikke skuffe mine fans sådan igen. Hvis jeg næste gang bliver syg tæt på kampen, så melder jeg afbud, siger mellemvægteren.

Patrick Nielsen var heller ikke tilfreds med sin indsats, da han i maj besejrede italieneren Gaetano Nespro efter en uskøn forestilling over seks omgange i Parken i København.

- Jeg ved, at jeg kan bokse meget bedre end i de seneste kampe, og jeg har virkelig tænkt mig at gå all-in i denne kamp, siger han.

Danskeren ser også positive aspekter ved den hårde kamp mod José Yebes i Frederikshavn.

- Jeg fik prøvet at være presset i alle 12 omgange og møde en modstander, der bare ville fremad. Det var en god oplevelse at få.

- Selvfølgelig var det en hård oplevelse, men det var også en fed oplevelse, selvom det ikke var godt for hverken hovedet eller selvtilliden, siger han.

Patrick Nielsens modstander i Helsinki, Jamel Bahki, står noteret for 24 sejre, tre nederlag og to uafgjorte kampe som professionel.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen