Er han Kesslers næste modstander?

– I løbet af de næste to-tre uger forventer jeg at få en aftale på plads til Kesslers næste opgave, siger promotor Kalle Sauerland

Kelly Pavlik kan blive Mikkel Kesslers næste modstander. (Arkivfoto: Zuma Press)
Kelly Pavlik kan blive Mikkel Kesslers næste modstander. (Arkivfoto: Zuma Press)

Kelly Pavlik eller Carl Froch!

De er de to store navne, som promotor Kalle Sauerland lige nu arbejder på højtryk for at lukke en aftale med.

Selv om kalenderen står på sommerferie, har Kalle Sauerland en klar strategi for at forhandle tingene på plads hurtigst muligt, så Mikkel Kessler kommer i kamp igen til efteråret.

– Mit klare mål er, at vi inden for de næste to-tre uger kan underskrive en aftale for en stor kamp til Mikkel, siger Kalle Sauerland til Ekstra Bladet.

Hvordan ser du på mulighederne lige nu?

– Det er svært at sige. Jeg taler med Pavlik-lejren, men skal tirsdag (i dag, red.) have et telefonmøde med Frochs promotor (Eddie Hearn, red.). Jeg er meget klogere i løbet af nogle få uger, siger Kalle Sauerland.

Læs også:

Se også: Pavlik efter sejr i nat: Jeg vil møde Kessler

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger peger pilen lige nu mest mod Kelly Pavlik.

Dels fordi det giver rigtig god mening, hvis Kessler på ny skal føres frem i USA. For Pavlik er et rigtigt stort navn med en tv-aftale hos HBO. Læg dertil, at Kalle Sauerlands gode ven Ken Hershman har en fremtrædende rolle hos HBO.

Det var netop Hershman, som Kalle Sauerland lavede Super Six-turneringen med for et par år siden. Dengang var han hos HBO-konkurrenten Showtime.

Som et led i Kalle Sauerlands planer var det perfekt, at Kelly Pavlik natten til søndag vandt en pointsejr over Will Rosinsky.

Indsatsen var ikke overbevisende, men der var ikke tvivl om sejren til The Ghost, Spøgelset, som Kelly Pavlik omtales i USA.

– Jeg fulgte selvfølgelig med, og det var positivt, at Pavlik vandt over Rosinsky, slår Kalle Sauerland fast.

Imponerende rekordliste
Den 30-årige amerikaner, der er tidligere verdensmester i mellemvægt, har en imponerende rekordliste. Han vandt de 34 første kampe som professionel. Det første nederlag kom i 2008, da han i en ikke-titelkamp tabte til veteranen Bernard Hopkins.

Siden mistede han sit WBO- og WBC-bælte i mellemvægt til Sergio Martinez. To titler han nåede at have i næsten tre år.

Kelly Pavlik-lejren har udelukket, at Andre Ward kan blive den kommende modstander. Til gengæld er promotor Bob Arum positiv over for en kamp mod Mikkel Kessler.

– Vi er interesserede i store kampe. Her ser vi enten Carl Froch eller Mikkel Kessler som næste mulighed, siger Bob Arum, der ikke går så meget op i, at en kamp mod Mikkel Kessler bliver uden en titel på spil.

– Titler betyder ikke så meget mere. Der er gode boksere med titler, men vi vil bare gerne have en stor kamp næste gang, tilføjer han.

– Hvis vi får en aftale med Pavlik, vil det være en meget stor kamp, selv om der ikke står titler på spil, mener Kalle Sauerland.

Hvis Kalle Sauerland og Bob Arum kan komme overens om en aftale, kan Madison Square Garden i New York være stedet, hvor Pavlik og Kesslers mødes til oktober.

Det var i går ikke muligt at træffe Mikkel Kessler for en kommentar.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen