Boksesensation: Ærkefjender mødes i ringen

David Haye og Dereck Chisora, der røg i slagsmål på et pressemøde i München, mødes nu i ringen

Sådan så det ud, da Dereck Chisora (t.h.) og David Haye sidst stod ansigt til ansigt. Det var på pressemødet efter kampen mellem Chisora og Vitali Klitschko. (Foto: AP)
Sådan så det ud, da Dereck Chisora (t.h.) og David Haye sidst stod ansigt til ansigt. Det var på pressemødet efter kampen mellem Chisora og Vitali Klitschko. (Foto: AP)

Det er lidt af en sensation, når Team Sauerland tirsdag melder ud, at de engelske ærkefjender David Haye og Dereck Chisora den 14. juli bokser hinanden.

Det var nemlig de to, der røg ud i det mest uværdige slagsmål efter en kamp mellem Vitali Klitschko og Chisora i München - og efterfølgende blev både fordømt af en hel bokseverden og mere eller mindre nægtet bokselicens i al fremtid.

Grunden til slagsmålet var, at Haye dukkede op på pressemødet efter WBC-titelkampen i München og provokerede Dereck Chisora, hvorefter Chisora konfronterede ham, blandt andre med ordene, at han personligt havde tænkt sig at skyde Haye.

Haye slog først - ramte Chisora - og forsvandt fra pressemødet og fra Tyskland, inden politiet kunne nå at anholde ham.

Hadets kamp mellem de to sværvægtere skal ifølge en pressemeddelelse fra Team Sauerland - der har en andel i David Haye - bokses foran 40.000 tilskuere på West Hams hjemmebane Upton Park.

Det er lykkedes de tyske promotorer at ordne en licens til begge boksere, og Kalle Sauerland er euforisk over udsigterne til en kamp mellem de to engelske 'bad boys'.

- Jeg forventer, at det bliver en af de mest omdiskuterede og vilde kampe nogensinde, lyder det fra Sauerland.

Se også:

Se også: TV: Blod og ballade efter Klitschko-triumf

0 kommentarer
Vis kommentarer