Verdens største bokser: Jeg er frygtelig nervøs

Den danske boksekæmpe Morten Poulsen debuterer i weekenden, og sommerfuglene har indfundet sig

Morten 'Grand Danois' Poulsen får debut i weekenden (Foto: Claus Bonnerup)
Morten 'Grand Danois' Poulsen får debut i weekenden (Foto: Claus Bonnerup)

Den danske sværvægter, Morten 'Grand Danois' Poulsen er verdens største professionelle bokser med sine 219 centimeter. Med sådan en højde burde han ikke være nervøs eller bange for noget eller nogen som helst, men hans professionelle bokse-debut i weekenden gør ham alligevel rystende nervøs.

Lørdag aften skal han i ringen i Frydenhøjhallen i Hvidovre mod den lettiske sværvægter Andris Naglis.

Se også:

Se også: Morten bliver verdens største

- Jeg er frygtelig nervøs. Mest nervøs for at skuffe alle der tror på mig, men selvfølgelig også nervøs for at de folk, der har forsøgt at hindre, at jeg skulle have bokselicens, kan pege fingre af mig og sige: 'Hvad sagde vi?'

- Men når det er sagt, kender jeg mig selv godt nok til, at jeg er en nervøs type, men at der sker noget med mig, når først kampen er i gang - så kan jeg blive rigtig vild. Det kommer til at gå voldsomt ud over min modstander Andris Naglis.

- Jeg ved dog godt, at som bokser skal jeg kunne styre temperamentet, og det har jeg trænet meget på de sidste måneder, så jeg tror, at jeg kan klare presset og vinde min første profkamp med god boksning, siger Morten Poulsen i en pressemeddelelse.

Læs mere:

Bedste venner: Mike Tyson og Morten Poulsen mødte hinanden for syv år siden, da amerikaneren boksede mod Brian Nielsen. (Foto: Privatfoto) Boksning - 1. okt. 2008 - kl. 15:36 Han vil være verdens største bokser

Ikke en gang 'the beast from the east' Nikolaj Valuev kan kigge danskeren i øjnene, med sine 213 centimer er den hårdstlående russiske eks-bokser 'en stumpø i forhold til tårnet fra Danmark.

Morten Poulsen har bokset fire kampe som amatør, alle vundet på knockout, og han håber at have mindst tre gode år foran sig i det professionelle game.

1 af 2 Ja, han er høj (Foto: Claus Bonnerup)
2 af 2 Morten 'Grand Danois' Poulsen får debut i weekenden (Foto: Claus Bonnerup)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere