Patrick Nielsen vandt WBA-bæltet

Patrick Nielsen fik endnu en knockout - og nu også et mesterskabsbælte hos WBA

Det tog lidt mere end 11 sekunder for Patrick Nielsen at få stoppet Gaston Vega, men stoppet blev han, og Patrick Nielsen kan nu kalde sig international-mester i mellemvægt hos WBA. 14 sejre i 14 kampe og Patrick Nielsen er en bokser på vej frem.

Og det var en sejr mod en noget anderledes modstander, der aldrig rigtig var i fare.

Gaston erkendte tilsyneladende hurtigt, at han var kommet på dybt vand, så han prøvede bl.a. med skuespil og lade som om, at han var blevet hårdt ramt efter gong-gongen havde lydt i en af de første omgange. Den faldt kamplederen dog ikke for, der iskoldt bad argentineren rejse sig og komme videre i teksten.

Læs også:

Se også: Patrick skal være hurtigere end Kessler

Patrick Nielsen fik dog delt et par slag ud for sent, og modtog en korrekt advarsel for forseelsen. Gaston Vega fik dog også en advarsel for sit skuespil.

Omgang efter omgang ledte Patrick Nielsen efter muligheden for at sætte det afgørende stød ind, men Gaston Vega havde hele tiden travlt med at komme væk.

I syvende omgang lykkedes det så endelig for Patrick Nielsen at få sendt Gaston Vega til tælling. Der skulle blot gå 45 sekunder af omgangen før Vega må se kamplederen tælle over sig, men Patrick Nielsen fik dog ikke fulgt op.

Læs mere:

Se også: Patrick Nielsen: Jeg er en destroyer

Pointmæssigt øgede danskeren under hele kampen stødt, og i niende omgang måtte Vega tage en tælling igen. Igen lykkedes det ikke for Patrick Nielsen at få fulgt op, og pludselig ud af ingenting fik Vega så sendt Patrick Nielsen i gulvet.

Stort drama, og det fortsatte da Patrick Nielsen først fik skubbet Vega i gulvet og efterfølgende faldt Vega og prøvede at hive danskeren med ned. Netop som omgangen løb ud, ramte danskeren igen sin modstander hårdt og Vega sejlede over i sit ringhjørne reddet af gong-gongen.

Vega kom rystet ud til tiende omgang, og så gjorde Patrick Nielsen endelig gjort arbejdet færdigt. En lige højre i panden og en knaldhård venstre lige til kæben stoppede endegyldigt Gaston Vega, der ikke kom op igen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere