Patrick Nielsen: Jeg er en destroyer

Patrick Nielsen har stadig ikke tilgivet Gaston Vega sit trøje stunt

Patrick Nielsen er klar til at smadre Gaston Vega. (Foto: Photo Wende)
Patrick Nielsen er klar til at smadre Gaston Vega. (Foto: Photo Wende)

Patrick Nielsen brugte lidt fritid på at tage et smut forbi havnen i Frederikshavn, for at kigge nærmere på krigsskibet Esbern Snarre, der er af typen destroyer - og bokseren så hurtigt en sammenligning.

- Esbern Snarre er meget lige som mig, stærk og smidig. Det har skibet vist, når det er på piratjagt, og jeg vil vise det, når jeg 'destroyer' Gaston Vega i morgen, lyder det selvsikkert fra Patrick Nielsen.

- Han provokerede mig virkelig med den smagsløse t-shirt, og det kommer han til at betale for, understreger Patrick Nielsen.

Læs også:

Patrick Nielsen. (Foto: Thomas Sjørup) Boksning - 20. apr. 2012 - kl. 10:13 Abraham roser: Patrick har talent

Patrick Nielsen og argentinske Gaston Vega skal i morgen aften kæmpe om det ledige intercontinental-bælte i mellemvægt hos forbundet WBA.

Gaston Vega sagde forleden:

- Jeg er meget stolt af at være argentiner, og jeg har denne t-shirt på for at understrege min hensigt, som er at knockoute Nielsen i 11. omgang.

Se mere:

Retorikken var i hvert fald på plads, da Patrick Nielsen mødte sin modstander inden braget ringes i gang på lørdag i Frederikshavn. (Foto: Screendump fra tv-indslag) Boksning - 18. apr. 2012 - kl. 13:16 TV: Patrick Nielsen går efter ny lynsejr

- Hans sidste kamp varede måske kun i 11 sekunder, men lørdag bliver ikke lige så god en aften for ham. Den interkontinentale titel er en stor præmie, og jeg vil tage den med hjem til Argentina. Jeg er her for at vinde, lød det selvsikkert fra Gaston Vega.

En spådom som Patrick Nielsen ikke giver meget for.

- Jeg vil jage ham, og jeg vil fange ham. Han ryger i gulvet, lyder det selvsikkert fra Patrick Nielsen.

Ved indvejningen her til aften lød vægten på:

Patrick Nielsen: 72,2 kg.

Gaston Vega: 72,4 kg.

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 Patrick Nielsen er klar til at smadre Gaston Vega. (Foto: Photo Wende)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere