TV: Patrick Nielsen går efter ny lynsejr

Dansk boksnings store håb Patrick Nielsen håber på endnu en lynsejr over Gaston Vega

Retorikken var i hvert fald på plads, da Patrick Nielsen mødte sin modstander inden braget ringes i gang på lørdag i Frederikshavn. (Foto: Screendump fra tv-indslag)
Retorikken var i hvert fald på plads, da Patrick Nielsen mødte sin modstander inden braget ringes i gang på lørdag i Frederikshavn. (Foto: Screendump fra tv-indslag)

Februar måneds lynhurtige knockout var skidt for forberedelsen, men godt for selvtilliden før lørdagens kamp. Den danske profbokser Patrick Nielsen går efter endnu en lynhurtig triumf, når han lørdag går i ringen mod argentineren Gaston Vega ved stævnet i Frederikshavn.

LÆS OGSÅ:

Se også: Patrick N-modstander: Jeg sender ham på dybt vand

Men den unge dansker er samtidig klar over, at det bliver vanskeligt at kopiere den spektakulære sejr over ungareren Jozsef Matocsi, der i februar blev slået i brædderne efter 11 sekunder.

- Jeg tvivler stærkt på, at det kan lade sig gøre igen, for han er en stærk modstander. Men alle kan blive ramt, og det satser jeg på, han bliver, siger Patrick Nielsen før kampen, der gælder WBA´s interkontinentale titel.

Selv om en kamp, der blot varer nogle få sekunder ikke kan give den store bokseerfaring, er danskeren glad for forløbet. Han er ikke bange for, at det har ødelagt forberedelserne til kampen mod den formodet lidt stærkere Vega.

- Det kan godt være, kampen i februar var hurtigt overstået, og jeg ikke fik så meget ud af det, men det var et kæmpe løft for selvtilliden. Det viser, at det, man arbejder med i træningslokalet, virker. Det er fedt at få bekræftet, siger Patrick Nielsen.

Lørdagens modstander Gaston Vega har tabt fire af sine hidtidige 17 professionelle kampe, senest i januar, hvor han blev knockoutet i tredje runde i en kamp i Brasilien, og Patrick Nielsen mener da også, at han har luret, hvor svaghederne er.

- Hans ene parade falder, og det har vi fokuseret rigtig meget på under træningen. Jeg skal have det i baghovedet hele tiden.

- Men han vil gerne ind at slås, og det skal han ikke have lov til. Han skal bokses på afstand, lyder det fra den unge dansker, der kan vinde sin 14. professionelle sejr i lige så mange kampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere