Claus Borre ramt af kræft

Boksekommentatoren har netop gennemgået en omfattende rygoperation

Borre har indledt sin egen kamp (Foto: Peter Hauerbach/Polfoto)
Borre har indledt sin egen kamp (Foto: Peter Hauerbach/Polfoto)

En af Danmarks mest erfarne sportsjournalister, Claus Borre, er blevet ramt af alvorlig sygdom og har netop gennemgået en omfattende rygoperation.

Den tidligere studievært og kommentator, blandt andet på Formel 1, arbejder p.t som boksekommentator på TV2 Sport og Viasat, Claus Borre, har fået konstateret celleforandringer i ryggen og har i påsken været igennem en større operation. Han påbegynder i dag strålebehandling.

Det meddeler TV2 Sport i en pressemeddelelse

Vil fortsætte på TV
Selvom Claus Borre nu er igang med at bekæmpe sygdommen, vil den legendariske sportsjournalist fortsat, så vidt muligt, arbejde som boksekommentator.

- Dette kommer naturligvis som et stort chok for os alle, og jeg er enormt ked af det på både Claus og hans families vegne. Claus har været fast mand på TV 2 SPORTs boksetransmissioner siden kanalens start for fem år siden, og det fortsætter han med i det omfang, sygdommen tillader det.

- Vi er utroligt glade for, at han stadig har lyst til at stå til rådighed for seerne med sin enorme viden og ekspertise, siger TV2 Sports sportschef Lene Ugilt Hansen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere