Stortalent fik KO-sejr i debut

19-årige Abdul Khattab fik en debut, der mindede om Mikkel Kesslers, fortæller træner Ricard Olsen

Abdul Khattab fik en flot debut i Aalborg. (Privatfoto)
Abdul Khattab fik en flot debut i Aalborg. (Privatfoto)

19-årige Abdul Khattab fik lørdag aften debut i bar overkrop, da det nydannede promotorfirma Euro Event afviklede en række prof-kampe ved DM for amatører i Aalborg.

Og det gik fornemt for den unge mellemvægter fra Vangede nord for København, da han stoppede litauiske Sergej Drob i 2. omgang.

- Det var super fedt og en kæmpe fornøjelse, fortæller Adbul dagen efter sin debut til ekstrabladet.dk.

- Jeg vandt på KO i 2. omgang med et højre hug til kæben. Han sejlede rundt, og så blev han stoppet, efter der var blevet talt over ham, siger Khattab, der ikke synes, der var en kæmpe forskel på amatørboksning og prof-boksning.

- Sammenlignet med amatørkampene passer man selvfølgelig lidt mere på sig selv, fordi man hurtigere kan få skader. Jeg var da lidt nervøs inden kampen, men det er man altid inden en kamp, lige meget hvad, siger den 19-årige mellemvægter.

Olsen: Lidt som Kessler
Træner Ricard Olsen så ikke meget til sin boksers nervøsitet.

- Nej, han var slet ikke nervøs. På mange måder fik han en debut, ligesom Kessler fik i sin tid. Han havde fuldstændig styr på det.

- Han går op og lurer lidt og finder sin afstand. Han bokser sådan en bred lille fyr, der også har dyrket noget MMA. Abdul finder sin afstand, og der går ikke lang tid, før modstanderen ikke ved, hvor han er. Han kigger i alle retninger, men ikke på Abdul. Så ved man godt, at der ikke går lang tid, siger Ricard Olsen.

Euro Event, der er startet af blandt andre træner Olsen og Mikkel Kesslers manager, Allan Back, havde tre andre boksere i kamp i Aalborg.

Den 26-årige Aarhus-bokser Stephan Alms fik ligesom Khattab en fin debut med en KO-sejr i 1. omgang, mens de mere rutinerede Kim Poulsen og Kasper Bruun vandt på henholdsvis TKO i 2. omgang og sikker pointsejr over otte omgange.

Euro Event arbejder på at sætte det næste stævne op i slutningen af maj.

Se også: Se også: Fem brødre vil gøre som Kessler Fem Khattab-brødre vil gøre som Kessler

1 af 4 Stephan Alms (t.h.) nåede mere end 200 amatørkampe, inden han lørdag fik debut som prof med en KO-sejr i 1. omgang. (Polfoto)
2 af 4 Kim Poulsen tog en hurtig KO-sejr. (Foto: Bo Sørensen)
3 af 4 Kasper Bruun var oppe mod lidt af en sprællemand. (Foto: Bo Sørensen)
4 af 4 Abdul Khattab fik en flot debut i Aalborg. (Privatfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere