Klitschko klar til 'ondskabens kamp'

Vitali Klitschko erklærer, at han er klar til kamp mod David Haye. Ifølge Haye er en aftale allerede indgået

Storebror Vitali Klitschko besejrede Dereck Chisora i München for to uger siden. (Foto: AP/Frank Augstein)
Storebror Vitali Klitschko besejrede Dereck Chisora i München for to uger siden. (Foto: AP/Frank Augstein)

På aftenen, da lillebror Wladimir legende let knockout-besejrede franske Jean-Marc Mormeck og forsvarede sine fire sværvægts-titler, erklærede storebror Vitali, at han er klar til at møde engelske David Haye i en kamp om WBC-bæltet.

- Jeg kan annoncere, at min næste kamp bliver mod David Haye, sagde 40-årige Vitali Klitschko til de 50.000 tilskuere til lillebrors kamp i Esprit Arena i Düsseldorf.

Dermed er der lagt op til 'ondskabens kamp' mod den engelske 'trash talker', der gang på gang har hånet de to Klitschko-brødre. Uden at have sejrene til at bakke det op.

Læs også:

Se også: Klitschko nedlagde skræmt modstander

Haye trak sig egentlig tilbage i oktober - efter i juli at have mistet sin WBA-titel til Wladimir Klitschko - men dukkede så sent som til landsmanden Dereck Chisoras VM-kamp mod Vitali Klitschko for to uger siden op som tv-kommentator og røg efterfølgende i det meget omtalte og skandaløse slagsmål med Chisora på pressekonferencen efter kampen - en kamp, som Klitschko i øvrigt vandt stort.

Haye modtog Klitschkos annoncering af en kamp mod sig med denne Twitter-besked:

- Vitali har endelig accepteret at bokse mod mig i et live RTL-interview. Han fortalte, at jeg bliver hans næste modstander. 'Let's get ready to rumble.'

Læs også:

Se også: TV: Blod og ballade efter Klitschko-triumf

Endnu er der hverken dato eller sted på en kamp mellem Vitali Klitschko og David Haye, og to gange tidligere er en kamp mellem en af Klitschko-brødrene og 'The Hayemaker' blevet aflyst, fordi de ikke har kunnet blive enige om detaljerne.

Haye har desuden pt. det problem, at han ikke har en bokselicens, og at han ikke kan bokse på Klitschkos tyske hjemmebane, da han flygtede fra landet efter balladen med Chisora, og det tyske politi egentlig gerne vil have en snak med ham om slagsmålet med Chisora ...

Det kommer dog næppe til at stå i vejen for en kamp mod Vitali Klitschko, hvis begge parter virkelig ønsker at bokse kampen.

Læs også:

Vanvittige scener udspillede sig efter kampen mellem Vitali Klitschko og Dereck Chisora, da Chisoras landsmand David Haye (t.h.) dukkede op på pressemødet og kom i regulært håndgemæng med den tabende bokser. (Foto: DPA) Boksning - 20. feb. 2012 - kl. 16:16 Dansk træner: Pinligt for boksesporten

- Jeg vil med glæde bokse mod David Haye. Jeg vil med glæde slå ham ud, sagde Vitali Klitschko til Sky Sports i aftes.

- Det ville være fedt. Jeg gav ham et tilbud for mange måneder siden. David Haye tror, han er verdensmester, men han er ikke mester længere.

- Ingen ved, hvad der sker i morgen, men måske vil 'en Klitschko' bokse mod David Haye. Det ville være en stor kamp, siger Vitali Klitschko lidt kryptisk til Sky Sports. Også det interview fik David Haye til tasterne på Twitter:

- Efter at have hørt Vitalis interview på Sky, føler jeg, at han ikke giver alle fakta fra hans team om mig! Da jeg allerede HAR indgået en aftale, skrev David Haye på Twitter.

Læs også:

Se også: Haye tæt på Klitschko-revanche

Meget tyder dermed på en forestående kamp mellem Vitali Klitschko og David Haye, men Vitali Klitschko har også en revanchekamp mod Dereck Chisora i spil, inden han snart stopper karrieren.

1 af 2 Lillebror Vitali Klitschko besejrede David Haye i Hamborg i juli. (Foto: AP/Martin Meissner)
2 af 2 Storebror Vitali Klitschko besejrede Dereck Chisora i München for to uger siden. (Foto: AP/Frank Augstein)
0 kommentarer
Vis kommentarer