Mads Larsen udfordrer EB-chef

Mads Larsen kan ikke se ideen i en kamp mod Rudy Markussen - til gengæld vil han gerne bokse EB's sportschef

Mads Larsen vil gerne vise Ekstra Bladets sportschef, hvordan livet ser ud i en boksering. (Foto: Erik Kragh)
Mads Larsen vil gerne vise Ekstra Bladets sportschef, hvordan livet ser ud i en boksering. (Foto: Erik Kragh)

Rudy Markussen er trods sit nederlag til Brian Magee tændt på ideen om en kamp mod Mads Larsen.

Men Mads Larsen kan ikke rigtigt se ideen i den kamp.

Se også:

Se også: Rudy: Jeg er øm endnu

- Jeg synes, det er lidt langt ude at begynde at snakke om den kamp. Det er noget promotorsnak. Det er så langt ude i fremtiden, at jeg faktisk ikke har skænket det en tanke, siger Mads Larsen og forklarer hvorfor:

- Jeg blev i november for anden gang opereret i den arm, jeg skadede i min kamp mod Brian Magee (februar 2010). Jeg sprang i 1. omgang både en sene, der hæfter på albuen, og min biceps, da jeg slog et hul i luften. Min biceps er blevet meget mindre.

- Efter operationen havde jeg armen i gips i syv uger, og siden har jeg været i genoptræning med armen i otte uger. I morgen skal jeg så til undersøgelse for at se, om armen er hæftet ordentligt sammen, så den også kan bruges til at bokse med. Det kunne den ikke efter den første operation, forklarer Larsen.

- Hvis ellers armen er i orden, så starter jeg fra nul. Så det giver ikke nogen mening at tale om en kamp mod Rudy på nuværende tidspunkt. Så vil jeg hellere tale om en kamp mod Kessler, siger Mads Larsen, som dog ikke udfordrede Kessler, da de sad sammen til Rudy Markussens kamp i Brøndby i lørdags.

Larsen vil dog gerne udfordre en anden til en tur i ringen: Ekstra Bladets sportschef Allan Olsen, der onsdag i en klumme betegnede en kamp mellem Larsen og Markussen som 'Boksningens Paradise Hotel'.

Se også:

Se også: Boksningens Paradise Hotel

- Du kan sige til din chef, at vi kan tage et par omgange. Så kan han selv afgøre, om det har noget med Paradise Hotel at gøre! siger Mads Larsen.

Allan Olsen er dog ikke vildt interesseret.

- Det er selvfølgelig fristende, hvis Mads kun kan bruge den ene arm. På den anden side er jeg meget godt tilfreds med mit ansigt, som det ser ud nu, siger sportschefen.

0 kommentarer
Vis kommentarer