Klitschko vil straffe skandalebokser

Dereck Chisora slipper ikke med en undskyldning. Vitali Klitschko vil i ringen med skandalebokseren igen

Vitali Klitschko vandt søndag på point over Dereck Chisora, men vil møde ham igen, så han kan knockoute briten. (Foto: AP)
Vitali Klitschko vandt søndag på point over Dereck Chisora, men vil møde ham igen, så han kan knockoute briten. (Foto: AP)

WBC-verdensmesteren Vitali Klitschko er parat til at give Dereck Chisora mulighed for revanche, efter at hans britiske modstander forårsagede en mindre skandale efter weekendens nederlag.

På pressemødet efter sit nederlag kom Chisora op at slås med eksbokseren David Haye, der overværede boksekampen som kommentator.

Den slags opførsel er ikke i orden, mener Vitali Klitschko

- Jeg har ikke behov for at hævne mig på ham, men mit ego fortæller mig, at denne mand fortjener at blive straffet ordentligt.

Se også: Klitschko besejrede engelsk provokatør

Jeg vil vinde over ham på knockout, siger Klitschko til avisen Die Welt.

Den ukrainske bokser fortæller, at han fulgte optrinnet mellem Chisora og Haye med afsky.

- Det var lavere end lavt. Jeg troede først, at det var skuespil eller et show, men så fandt jeg ud af, at det var virkeligt.

Se også: Skandalebokserne: Undskyld, undskyld ...

- Han må være syg i hovedet, når man tænker på alt det, han har gjort.

- Han slog mig i ansigtet ved indvejningen, han spyttede på min bror Wladimir, han kom i slåskamp til pressemødet og truede med at skyde en anden.

- Hvordan kan man opføre sig sådan? Det er utroligt.

Se også: TV: Blod og ballade efter Klitschko-triumf

- Hvad er der inde i hans hoved? Han er et mareridt, siger den ukrainske sværvægtsverdensmester og slår fast, at han mener nøjagtig det samme om David Haye.

De to briter har undskyldt for deres opførsel. Tysk politi undersøger fortsat sagen, hvor de to boksere risikerer alt fra bøde til fængselsstraffe.

0 kommentarer
Vis kommentarer