Haye flygter til USA

Tysk politi vil meget gerne tale med slagsbroderen David Haye, men bokseren har råbt 'Party Time!' og er smuttet til Las Vegas

Og sådan så det ud, da David Haye onsdag smuttede en tur til USA.
Og sådan så det ud, da David Haye onsdag smuttede en tur til USA.

Efter at David Haye på sin hjemmeside har givet Dereck Chisora hele skylden for, at de to bokserivaler kom i slagsmål under et pressemøde i München, er den tidligere WBA-verdensmester hoppet på et fly til USA.

Det til trods for, at hans træner Adam Booth har sagt, at både han og Haye er parat til at rejse til Tyskland igen for at lade sig afhøre om den drabelige episode.

- Det lykkedes mig at ryste alle fuglekiggerne af på M25! skriver David Haye på Twitter med henvisning til de mange fotografer, der som 'fuglekiggere' har ligget på lur uden for hans lejlighed, siden han søndag kom hjem fra München.

- Flyver afsted til varmere klima. Så er det PARTY TIME! skriver Haye, som har sat kursen mod Las Vegas.

Se også:

Se også: Skandalebokser tævede kæresten

Dereck Chisora blev allerede søndag anholdt af tysk politi og afhørt i syv timer, mens David Haye og hans træner skyndte sig at finde et fly få timer efter sammenstødet.

Tysk politi har siden anmodet retten i München om at få den til at gå til det engelske politi for at få Haye udleveret til afhøring. Bokserne risikerer både et retsligt efterspil og i værste fald også en udelukkelse fra boksning på livstid.

Se også:

Vanvittige scener udspillede sig efter kampen mellem Vitali Klitschko og Dereck Chisora, da Chisoras landsmand David Haye (t.h.) dukkede op på pressemødet og kom i regulært håndgemæng med den tabende bokser. (Foto: DPA) Boksning - 20. feb. 2012 - kl. 16:16 Dansk træner: Pinligt for boksesporten

1 af 2 Sådan så det ud, da David Haye og Dereck Chisora natten til søndag røg i håndgemæng efter kampen mellem Chisora og Vitali Klitschko i München. (Foto: DPA)
2 af 2 Og sådan så det ud, da David Haye onsdag smuttede en tur til USA.
0 kommentarer
Vis kommentarer