Knockout-sejr efter 11 sekunder

Patrick Nielsen skulle blot bruge 11 sekunder til at sende ungarer i drømmeland

Patrick Nielsen har sendt Jozsef Matolcsi til tælling. (Foto: Thomas Sjørup)
Patrick Nielsen har sendt Jozsef Matolcsi til tælling. (Foto: Thomas Sjørup)

BRØNDBY HALLEN (ekstrabladet.dk): Man kan sige meget om boksebrødrene Nielsen, men de er ikke gavmilde med de minutter, de giver publikum for entré-billetten.

Ved lørdagens Sauerland-stævne skulle lillebror Micki Nielsen blot bruge halvandet minut til at stoppe sin modstander, og da storebror Patrick så skulle afslutte det stævne, der med Rudy Markussens nederlag blev noget af en fuser, så tog det blot 11 (elleve!) sekunder, før den ungarske mellemvægter Jozsef Matolcsi blev sendt så dybt ind i drømmeland, at man et kort sekund frygtede for mandens helbred.

Læs også:

Se også: Magee dræbte Rudys drøm

Nielsen var som sin bror bakket massivt op af vennerne fra Vestegnen, men han gav dem reelt kun to slag for støtten.

Det første passiviserede fuldstændig Matolcsi, der som et dådyr i forlygternes skær stod helt hjælpe- og forsvarsløs, da Patrick Nielsen stemplede næven nådesløst ind i sin modstanders ansigt, og så var der ellers dømt både godnat og goodbye til ungareren.

- Jeg følte, at der skulle ske noget, og jeg følte mig rigtig tændt i aften. Da jeg rammer ham første gang, kan jeg mærke, at jeg har bund i slagene, og da jeg så rammer ham med hook'et, kan jeg se, at hans ben giver efter, fortæller den glade vinder til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: Mogens Palle: Jeg hoverer ikke

Med lørdagens sejr tæller Patrick Nielsens rekordliste tretten kampe som ubesejret - heraf syv på knockout - men ligesom med brormand Micki bliver det spændende at se, hvor langt talentet rækker, når modstanderne stiger i kvalitet og kampene bliver længere.

- De seneste kampe er jo gået tiden ud, og ham her skulle være den stærkeste hidtil, men jeg var stærkere. Jeg er bare overlykkelig lige nu, siger Nielsen, der knap nok havde brug for et brusebad efter karrierens korteste arbejdsdag.

0 kommentarer
Vis kommentarer