Magee-lejren går efter kamp mod Kessler

Efter sejren over Rudy Markussen er Brian Magee klar til at fuldende et dansk hattrick mod Mikkel Kessler

Kom an Mikkel! (Foto: Thomas Sjørup)
Kom an Mikkel! (Foto: Thomas Sjørup)

Bokseren Mikkel Kessler erklærede lørdag aften efter Rudy Markussens nederlag til Brian Magee, at han føler sig ramt på patriotismen, og at han er "klar til at give ham nogle øretæver".

Brian Magee knockoutede Rudy Markussen i femte omgang af kampen i Brøndby Hallen, og det var nordirerens anden sejr på dansk grund inden for få år.

Patriotisk Kessler: Kom an, Magee!

For to år siden vandt Brian Magee en EM-kamp i Aarhus over Mads Larsen, og ifølge nordirerens promotor, Pat Magee, er en kamp mod Mikkel Kessler absolut en mulighed.

- Planen er, at vi møder WBA's regular champion, Karoly Balzsay. Jeg planlægger at tage til Panama i næste uge for at tale med WBA, og måske kan vi endda se endnu længere frem, siger Pat Magee.

- Hvis Kessler besejrer Robert Stieglitz til april, så kan vi måske lave en kamp for at forene titlerne. Måske vil Kessler komme over til os, men ellers vil vi med glæde komme tilbage til Danmark, siger Pat Magee.

Skuffet Rudy Markussen vil fortsætte

Mikkel Kessler skal den 14. april bokse mod Robert Stieglitz i København i en kamp om tyskerens VM-bælte hos bokseforbundet WBO.

Brian Magee er i øjeblikket indehaver af den lille titel som interim mester hos et af de andre anerkendte bokseforbund, WBA, og han kan komme til at udfordre Karoly Balzsay.

Ungareren er såkaldt regular champion hos WBA, mens bokseforbundets reelle verdensmester, amerikaneren Andre Ward, er udstyret med titlen som super champion.

Magee dræbte Rudys drøm

Den mangeårige boksepromotor Mogens Palle, som var medarrangør af Markussen-Magee-kampen, tvivler dog på, at en kamp mellem Magee og Kessler bliver til noget i den nærmeste fremtid.

- Jeg ved ikke, om Mikkel er interesseret i at bokse om en interim-titel. I hvert fald er det klart, at de store penge for ham ligger ved at vinde den regulære titel, og det er det, de satser på, siger Mogens Palle.