Markussens slagkraft skal fælde sej brite

Bokseren Rudy Markussens modstander på lørdag, Brian Magee, er kendt for at kunne rejse sig fra gulvture

Lørdag går det løs (Foto: Claus Bonnerup)
Lørdag går det løs (Foto: Claus Bonnerup)

Rudy Markussen mener, at han er den supermellemvægtsbokser, der har størst slagkraft af alle i verden.

Spørgsmålet er, om det er nok til at få Brian Magee helt ned, når de to boksere mødes lørdag aften i Brøndby-Hallen, for nordireren er kendt for at kunne tage et slag eller to.

- Han er til at slå i gulvet. Han har godt nok været nede nogle gange i sin karriere, men han kommer op igen og kæmper videre, siger Rudy Markussen.

Magee: Rudy undervurderer min styrke

Brian Magee har mødt verdensklasseboksere som Carl Froch og Lucian Bute, som begge havde ham i gulvet flere gange, uden at det forhindrede ham i at komme op igen.

Selvom Brian Magee alligevel endte med at tabe til både Froch og Bute på sene knockouts, har Rudy Markussen noteret sig, at nordireren er mere hårdfør end de fleste.

- Når man har ham nede, skal man lige overveje ikke bare at blæse på, man skal også blive ved med at bokse, vurderer Rudy Markussen.

Rudy glad for bokseikons støtte

Danskerens promotor, Nisse Sauerland, tror på, at Rudy Markussen kan gøre det af med Brian Magee før tid.

- Jeg tror, at Rudy kan slå alle ud med ét slag, hvis han rammer rigtigt, siger promotoren.

- Rudy skal fra første omgang gå ud og lægge pres på Magee. Gør han det, og holder han presset, så kan jeg se kampen gå i fire-seks runder. Rudy har slagkraften til at slå ham ud, vurderer Nisse Sauerland.

- Jeg sad ved ringside til Bute-Magee-kampen. Ja, Magee kan tåle mange slag, men han er aldrig blevet ramt så hårdt som af "hardhitteren", siger Nisse Sauerland med reference til Rudy Markussens kælenavn.