Sauerland om Rudy-exit: Jeg får kvalme

Promotor Nisse Sauerland er meget skuffet oven på Rudy Markussens nederlag. For tidligt at tale fremtid

Brian Magee jubler i det ene hjørne - Rudy Markussen er talt ud i det andet. (Foto: Thomas Sjørup)
Brian Magee jubler i det ene hjørne - Rudy Markussen er talt ud i det andet. (Foto: Thomas Sjørup)

Rudy Markussen havde chancen for at bevise, at han for alvor var kommet tilbage på et højt niveau og klar til de største kampe i supermellemvægt. Det var han ikke.

Nordirske Brian Magee fældede Markussen med et dybt stød i femte omgang, og Markussen blev talt ud til stor ærgrelse for tilskuerne i Brøndby Hallen og ikke mindst promotor Nisse Sauerland.

- Jeg får kvalme, siger Nisse Sauerland til Ritzau.

- Rudy starter fint, men bliver fældet af et fantastisk slag af Magee. Det sker i boksning, men jeg er simpelt hen så dybt skuffet lige nu, siger Sauerland.

Inden kampen blev den sædvanlige knald- eller faldretorik brugt. Det var vind eller forsvind for Markussen. Et klart nederlag til trods er retorikken dog en anelse mere afdæmpet i minutterne efter Markussens nederlag.

- Det er ikke til at sige lige nu, om det var slut på Rudys karriere. Jeg skal først have en snak med Rudy om tingene, siger Nisse Sauerland.

Promotoren slår dog fast, at Markussen kun bokser videre hos den tyske boksestald, hvis han virkelig vil noget med karrieren, og hvis perspektiverne er gode.

- Jeg vil ikke have boksere, som bare vil bokse videre. Jeg vil have boksere, der vil vinde og bokse VM-kampe. Vi må se på det, vi skal lige have lidt tid, siger Nisse Sauerland.

0 kommentarer
Vis kommentarer