Palle i fjendens hjørne

Mogens Palle tror Brian Magee banker Rudy Markussen

Rudy Markussen er toptændt før lørdagens VM-kamp og tilfreds med, at han endelig har fået banket gælden til Mogens Palle ud af verden. (Foto: Magnus Holm/Polfoto)
Rudy Markussen er toptændt før lørdagens VM-kamp og tilfreds med, at han endelig har fået banket gælden til Mogens Palle ud af verden. (Foto: Magnus Holm/Polfoto)

- Nå Mogens, nu har du fået dine penge. Tak for lån, selv om det var nogle giftige renter! Rudy Markussen afleverer bemærkningen med et venligt, men bestemt smil til sin tidligere promotor Mogens Palle. Markussen hentyder til, at han med indgåelsen af kontrakten om en VM-kamp mod Magee endelig blev i stand til at indfri en snart ti år gammel gæld på angiveligt en kvart mio. kr. til Mogens Palle.

Mogens Palle returnerer bemærkningen med noget mumlen om, at det var på tide, men bedre sent end aldrig.

Markussen mumler tilbage, og så er situationen overstået.

Ekstra Bladets udsendte står i midten af intermezzoet, og så kan vi ellers konstatere, at nedtællingen til morgendagens VM-brag mellem Rudy Markussen og Brian Magee er i fuld gang. Kampen, der gælder WBA's interim-titel, markerer med al ønskelig tydelighed, at samarbejdet mellem Rudy Markussen og Mogens Palle er forbi.

Samarbejdet begyndte i 1997, da Markussen blot var 20 år og sluttede ni år senere, da han dybt desillusioneret oven på en række uoverensstemmelser med Mogens Palle tabte med vilje ved et kæmpe stævne i Parken, hvor Mikkel Kessler stod øverst på plakaten.

Palle har en option
Og sådan går det til, at Mogens Palle pludselig er til stede ved det afsluttende pressemøde før morgendagens kamp i Brøndby. Der er dog langtfra tale om en genforening.

Tværtimod.

Den 77-årige promotor er promotor for den gæstende bokser. Aftalen med Mageelejren underskrev Palle allerede, da Mads Larsen for to år siden mødte - og tabte til - nordireren.

- Jeg har et godt personligt forhold til bokseren, manageren og de øvrige folk omkring Brian Magee, og heldigvis er det folk, der ved, at en aftale er en aftale, siger Mogens Palle, der har option på yderligere to titelkampe med Brian Magee i fremtiden.

- Hvis Magee taber til Rudy, er det nok nordirerens sidste kamp, og så er optionen selvfølgelig ikke meget værd, men helt ærligt, så tror jeg ikke, der er særlig stor sandsynlighed for, at Magee taber til Rudy Markussen, siger Mogens Palle.

1 af 2 Mogens Palle er overbevist om, at Brian Magee banker Rudy Markussen lørdag aften. (Foto: Thomas Sjørup)
2 af 2 Rudy Markussen er toptændt før lørdagens VM-kamp og tilfreds med, at han endelig har fået banket gælden til Mogens Palle ud af verden. (Foto: Magnus Holm/Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer