Boksegiganter brager sammen i maj

Efter at have ventet i fem år får Miguel Cotto endelig sin kamp mod Floyd Mayweather

Floyd Mayweather får hård modstand den 5. maj - dog ikke fra Manny Pacquiao. (Foto: AP)
Floyd Mayweather får hård modstand den 5. maj - dog ikke fra Manny Pacquiao. (Foto: AP)

Ubesejrede Floyd Mayweather Jr har fundet sin modstander til den 5. maj. Og det bliver ikke den økonomisk største kamp i historien, som en kamp mod Manny Pacquiao ville være, men det næstbedste, hvilket også er guf for boksefans: Et opgør mod puertoricanske Miguel Cotto.

- Jeg bokser Miguel Cotto den 5. maj, fordi Frøken Pac Man ikke tør møde mig, bekræftede Mayweather onsdag på sin Facebook-side.

Se også:

Kæmpekamp død og begravet igen

Da 34-årige Mayweather første gang annoncerede, at han trak sig tilbage fra boksning - efter sejren over Ricky Hatton i 2007 - var det til et kor af anklager om, at han var bange for netop den dengang ubesejrede Cotto.

Siden har Cotto tabt et par kampe - til Antonio Margarito og Manny Pacquiao - og nu får den 31-årige puertoricaner altså endelig den kamp, han har været ude efter i fem-syv år.

Kampen, der er den hidtil største bekræftede boksekamp i 2012, kommer til at foregå foran 18.000 tilskuere i MGM Grand i Las Vegas. Der bokses om Mayweather WBA-bælte i letmellemvægt.

Cotto var sidst i ringen den 3. december 2011, hvor han revancherede sig mod Antonio Margarito, mens Floyd Mayweather sidst var i ringen i september 2011, hvor han nedlagde Victor Ortiz med et 'sucker punch'.

Se også:

Bliver det øje nogensinde godt igen?