Bokseguf lørdag aften

Forurettet og farlig amerikaner vil i Frankfurt have sin VM-revanche mod cubansk verdensmester i cruiservægt

Steve Cunningham (t.v.) har revanche til gode mod manden, der i Cunninghams øjne fik hans IBF-bælte foræret. (Foto: AP)
Steve Cunningham (t.v.) har revanche til gode mod manden, der i Cunninghams øjne fik hans IBF-bælte foræret. (Foto: AP)

Det er en forurettet og farlig amerikaner, der lørdag aften i Frankfurt går i ringen mod den cubanske IBF-verdensmester i cruiservægt, Yoan Pablo Hernandez.

Steve 'USS' Cunningham mistede i oktober IBF-bæltet mod netop Hernandez, da kampen blev stoppet efter 6. omgang, fordi Hernandez havde fået dybe flænger i ansigtet efter tilfældige sammenstød.

Se også:

TV: VM-kamp endte i skandale

- Det bælte er mit, og jeg tager det tilbage. Du må hellere kramme det i aften. Jeg er den rigtige mester, sagde Cunningham fredag på en intens indvejning.

- Jeg er bekymret for dig! lød det fra den ophidsede amerikaner, der ligesom Hernandez er i stald hos Team Sauerland.

27-årige Hernandez var dog ikke imponeret af sin otte år ældre modstanders vredesudbrud.

- Han er amerikaner, og han snakker meget. Det er vi vant til. Jeg ser frem til vores rematch. Cunningham er en top-cruiservægter, en meget stærk modstander, men jeg fortjente at vinde den første kamp, og jeg slår ham igen, sagde den cubanske verdensmester.

Cunningham (24-3-0, 12 KO) var i gulvet i 1. omgang af kampen i oktober, men amerikaneren kom stærkt tilbage, inden han tabte bæltet på et teknisk pointnederlag efter 6. omgang. Cunningham har lige siden været rasende over, at kampen blev stoppet.

Revancheopgøret, der ventes at starte omkring 22.30, kan ses live på ARD fra klokken 22.15, eller forskudt på TV2 Sport fra klokken 23.