Annonce:
Annonce:

TV: Mundhuggeri før Super Six-finalen

Der var fuld speed på snakketøjet, da Carl Froch og Andre Ward stod ansigt til ansigt for sidste gang inden braget i Atlantic City

Annonce:
Følg Boksning

Kæften stod hverken stille på Carl Froch eller Andre Ward, da de to boksere fredag aften dansk tid var på vægten og derefter så hinanden i øjnene for sidste gang inden lørdagens Super Six-finale i Atlantic City.

- Jeg tror fuldt og fast på - og det er en af de ting, jeg fortalte ham - at han ikke kan knockoute mig, sagde Froch efterfølgende til Sky Sports.

Nottingham-bokseren havde så meget mere end dét at fortælle Ward, at han blev ved med at tale til den ubesejrede amerikaner selv efter, at denne havde vendt ryggen til.

Se også:

Før boksebraget: Jeg må være vanvittig

Ward ramte vægtgrænsen for supermellemvægt lige på kornet, 168 pund (76,4 kg), mens Froch foran en stor gruppe af hujende landsmænd gik et halvt pund under (76,1 kilo) vægtgrænsen.

Annonce:

Efter 12 kampe og en mere end to år lang bokseturnering, der desværre måtte se bl.a. det danske håb Mikkel Kessler trække sig på grund af en øjenskade, er det natten til søndag tid til at sætte punktum i Boardwalk Hall på stranden i New Jersey.

Vinderen kan foruden Super Six-trofæet og både WBA- og WBC-bæltet også tage det eftertragtede Ring Magazine-bælte med hjem som tegn på, at han ifølge den amerikanske boksebibel er den ubestridt bedste supermellemvægter i verden lige nu.

Så også:

Kessler: Derfor vinder Froch Super Six

Udover Super Six-finalen skal et par andre interessante navne i kamp i Atlantic City, deriblandt den cubanske letsværvægter Yordanis Despaigne, der skal op mod den meget hårdtslående amerikaner Cornelius White i en slags vind-eller-forsvind-kamp. Begge har et enkelt, nyligt nederlag på rekordlisten, så der er ikke råd til flere lige foreløbig, hvis de helt store kampe og penge skal komme inden for en overskuelig fremtid.

Også Edison Miranda, der typisk vinder eller taber på KO, skal i aktion, ligesom det ubesejrede engelske weltervægtstalent Kell Brook, der har 17 KO-sejre i sine 25 kampe.

</p>

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: