Annonce:
Annonce:

Klitschko mod bøssebokser

Dereck Chisora gjorde det så godt i sit kontroversielle EM-nederlag mod Robert Helenius, at han nu får en kamp mod Vitali Klitschko

Vitali Klitschko har udset sig en ny modstander. (Foto: AP)
Vitali Klitschko har udset sig en ny modstander. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Boksning

Først lovede Dereck Chisora på et pressemøde at bruge sit store sorte lem på Robert Helenius i deres EM-kamp for nylig, og siden vandt han ifølge mange boksefans en klar pointsejr over den store finne, der imidlertid fik tildelt en snæver split decision på hjemmebanen i Helsinki.

Nu har Chisora så med sin indsats i Finland landet den VM-kamp mod den levende legende Vitali Klitschko, som Helenius formentlig havde sat næsen op efter.

- Han er en interessant modstander. I mine øjne vandt han EM-kampen mod Robert Helenius ganske overbevisende, siger WBC-verdensmesteren til Bild.

Klitchko melder ud, at han den 18. februar vil mule englænderen, hvorefter han planlægger at ordne en anden englænder, David Haye, til sommer. Derefter kan det være slut på en stor karriere for den 40-årige ukrainer.

Lillebror Wladimir Klitschko, der besidder de tre andre VM-bælter, har på grund af nyresten været tvunget til at udskyde det planlagte titelforsvar mod Jean-Marc Mormeck fra 17. december til 3. marts 2012.

Se også:

Bøssebokser i et nordisk mareridt

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: