Annonce:
Annonce:

Tyson: Jeg elsker Danmark

Iron-Mike tager kæmpefølge med, når han indtager Aarhus i januar

Annonce:
Følg Boksning

Godt ti år efter han besejrede Brian Nielsen ved århundredets danske boksevent i Parken, vender Mike Tyson tilbage til Danmark. Ikke for at krybe ind mellem tovene igen i det, der ellers ville være et af boksehistoriens mest bemærkelsesværdige comebacks, men for at være stjernen ved et talkshow 24. januar i Musikhuset i Aarhus.

Kassen er tom, indrømmer Mike Tyson, som ellers anslås at have tjent i omegnen af fire mia. kroner på sin boksekarriere. Men det er ifølge sværvægtslegenden selv ikke den pænt store løncheck som det danske sportseventfirma f-reklame disker op med, der er den væsentligste årsag til, at Tyson vender tilbage til Danmark for første gang siden hans hidtil eneste besøg herhjemme i oktober 2001.

Se mere: Tyson møder Kessler

- Danmark er et fantastisk land, som jeg har fortalt min familie og alle mine venner om.

Annonce:

- Jeg husker stadig med glæde, hvor fantastisk der blev taget imod mig, da jeg var der for ti år siden, og da min manager sagde, at jeg havde fået et tilbud om at komme til Danmark for at fortælle om min karriere, så sagde jeg med det samme, at det land ville jeg bare tilbage til. Jeg elsker Danmark, fortæller Mike Tyson.

Når boksehistoriens yngste sværvægtsverdensmester kommet til Smilets By, vil han langtfra behøve at føle sig ensom. 45-årige Tyson medbringer nemlig sin kone, sin svigermor (!), sine to yngste børn, hvoraf den mindste holder sin etårsfødselsdag i Aarhus, to bodyguards, to amerikanske managers samt en enkelt engelsk agent.

Gensyn med Tyson og Nielsen
Det er seks år siden, Tyson efter en pinlig indsats mod den boksemæssige nulbon Kevin McBride endegyldigt lagde handskerne på hylden.

Udover Tyson får Aarhus også besøg af Mikkel Kessler 24. januar, når den danske supermellemvægtsstjerne fortæller om sin karriere. Ligeledes er Tysons modstander fra oktoberkampen i 2001, Super-Brian Nielsen inviteret.

Annonce:

- Jeg vil meget gerne møde ham igen. Allerhelst i en boksering, men det kommer jo nok ikke til at ske, men det ku’ være skægt lige at sige hej til ham i Aarhus, for lige meget hvordan man ser på det, så er det jo kampen mod Tyson, der repræsenterer højdepunktet i min karriere, siger Brian Nielsen, der tabte 2001-kampen på teknisk knockout, da danskeren godt mørbanket blev siddende i sit ringhjørne i pausen mellem sjette og syvende omgang.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: