Rudy kæmper for VM-chance mod englænder

- Rudy har store ting i vente, men kun hvis han kan besejre Bendall, siger Nisse Sauerland om Markussens kommende modstander

Rudy Markussen er blevet stillet en VM-kamp mod Brian Magee i udsigt i det nye år. (Foto: Claus Bonnerup)
Rudy Markussen er blevet stillet en VM-kamp mod Brian Magee i udsigt i det nye år. (Foto: Claus Bonnerup)

Rudy Markussen er på vej mod en titelkamp i det nye år, og finpudsningen får han på den sidste Fight Night i Herning den 17. december, hvor han kommer til at stå overfor englænderen Steven Bendall.

Den 37-årige englænder har 29 sejre - heraf 14 på KO - og 6 nederlag, og han kan blive en hård nød for den danske supermellemvægter, der på grund af skader og hurtige KO-sejre ikke har gået mange omgange siden sit comeback sidste år.

- Bendall er en vanskelig modstander, meget rutineret og svær at bokse mod, siger promotor Nisse Sauerland om Rudys modstander, der senest led et omdiskuteret pointnederlag til det ubesejrede tyske mellemvægtstalent Dominik Britsch (26-0, 9 KO).

- Rudy har store ting i vente, men kun hvis han kan besejre Bendall. Han må tage et skridt af gangen. Dette er som en kvalifikationskamp for Rudy, og jeg regner med, at han griber chancen og lægger grundlaget til et stort 2012, siger Sauerland.

Og Markussen er klar:

- Bendall er den sidste forhindring mellem mig og en titelkamp, så jeg vil prøve at få fjernet så hurtigt som muligt, siger hardhitteren.

Se også:

Rudy om VM-kamp: Bare giv mig en dato!