Fight Night i Herning i december

Patrick Nielsen står øverst på plakaten, når årets sidste Fight Night afvikles den 17. december

Patrick Nielsen trækker i boksestøvlerne igen, når der den 17. december bliver afholdt Fight Night. (Foto: Claus Bonnerup)
Patrick Nielsen trækker i boksestøvlerne igen, når der den 17. december bliver afholdt Fight Night. (Foto: Claus Bonnerup)

Mikkel Kesslers VM-kamp mod Robert Stieglitz skulle have været topkampen på det sidste Fight Night-stævne på TV2 i 2011, men kampen blev som bekendt rykket til den 14. april pga. en håndskade til danskeren.

Derfor bliver der nu istedet afholdt Fight Night på TV2 lørdag den 17. december. Stævnet afholdes som de andre Fight Night-stævnet i Herning. Det bekræfter Nisse Sauerland overfor ekstrabladet.dk.

Det bliver i det hele taget en stor bokseaften, for udover Fight Night vil der senere samme nat bliver bokset Super Six-finale i Atlantic City mellem Andre Ward og Carl Froch.

Dansetrolden Patrick Nielsen vil stå øverst på plakaten den 17. december i Herning. Nisse Sauerland arbejder i øjeblikket på at skaffe den 20-årige mellemvægter en mindre titelkamp, formentlig i enten WBC- eller IBF-regi.

Også Rudy Markussen skal i kamp på den kommende Fight Night.

Se også:

Rudy om VM-kamp: Bare giv mig en dato!