Sauerland hapser dansk VM-bokser

Den tidligere VM-kvartfinalist Torben Keller bliver professionel hos Kesslers promotor

Næste gang, Torben Keller går i ringen, bliver det i bar overkrop. (Foto: Søren Larsen)
Næste gang, Torben Keller går i ringen, bliver det i bar overkrop. (Foto: Søren Larsen)

Kessler-promotoren Team Sauerland har efterhånden pladen fuld af dansk rutine og talent, efter at tyskerne har skrevet kontrakt med den tidligere VM-kvartfinalist hos amatørerne, Torben Keller.

- Vi er begejstrede for at have tilført endnu et talent til vores stærke hold af danske boksere. Torben er en succesfuld amatør, som uden tvivl vil lave store ting som professionel. Vi vil hjælpe ham med at klare overgangen fra amatør til prof og bygge ham langsomt op, siger Nisse Sauerland.

Den 24-årige weltervægter glæder sig til at komme igang.

- Jeg ser frem til en ny udfordring i mit bokseliv. En kontrakt med en stor promotor som Team Sauerland er det bedste, der kan ske for en unge bokser. De har genrejst dansk boksning, og jeg kan ikke vente på at være med til deres shows, siger Pandrup-bokseren.

Team Sauerland har nu samlet Mikkel Kessler, Mads Larsen, Rudy Markussen, Patrick Nielsen, Micki Nielsen, Kasper Bruun, Kim Poulsen og Torben Keller i samme stald, og allerede i 2012 skal det ifølge planerne udmønte sig i mindst tre titelkampe til danskerne.

kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen