Kommentator: Mayweather fortjente en røvfuld

TV-legenden Larry Merchant er stadig oprørt over Floyd Mayweathers opførsel lørdag nat

Larry Merchant får et øre fyldt med lort fra Floyd Mayweather og reagerer et øjeblik med en vis forbavselse - inden han svarer igen på bokserens tirade.
Larry Merchant får et øre fyldt med lort fra Floyd Mayweather og reagerer et øjeblik med en vis forbavselse - inden han svarer igen på bokserens tirade.

Den 80-årige kommentatorlegende Larry Merchant fastholder den kritik af Floyd Mayweather, som lørdag nat fik boksestjernen til at fare i flint efter erobringen af WBC-bæltet i weltervægt med to 'cheap shots' mod Victor Ortiz.

Under et interview i ringen efter kampen fik Merchants spørgsmål Mayweather til at udbryde:

- Du har aldrig givet mig en chance. Nu kan du gå hen og snakke med Victor Ortiz. HBO burde fyre dig. Du ved ikke en skid om boksning. Du er ikke en skid! Ikke en skid! skældte den nye WBC-verdensmester, mens han trak i Merchants mikrofon.

Se også: Skandaløs KO-sejr til Mayweather

HBO's seniorkommentator fortryder ikke sine kritiske spørgsmål til Mayweather. Og Merchant fortryder heller ikke, at han svarede Mayweather, at han ville have givet ham prygl, hvis han var 50 år yngre.

- Sådan gør store mestre ikke. Jeg prøvede bare at stille de spørgsmål, som alle ville have svar på, og pludselig overfuser han mig på den måde. Jeg var overrasket over mig selv bagefter, siger Merchant til ESPN Radio Los Angeles.

- Jeg sagde efterfølgende, at jeg ikke troede på, at jeg kunne have givet ham prygl, selvom jeg havde været 50 år yngre, men jeg ville helt sikkert have prøvet, siger den 80-årige, som får følgende svada med fra Mayweather:

- Alle er trætte af Larry Merchant.

Her er det oprindelige interview: