Kessler fra ringside: Rudy er sulten

Mikkel Kessler sidder ved ringside, når Rudy Markussen lørdag aften møder Michael Recloux i Herning

Danmarks bedste bokser Mikkel Kessler er klar ved ringside i Herning, når Rudy Markussen lørdag aften møder belgieren Michael Recloux.

Kessler har høje forventninger til Rudy Markussen, som er tilbage i ringen efter en nakkeskade.

- Rudy er professionel, og det er fantastisk glædeligt, at han er tilbage. Det beviser, at han stadig er sulten. Jeg forventer af ham, at han viser sin punch-kraft og vinder med stil.

- Jeg glæder mig til at se noget rigtig kvalitetsboksning, og det er godt nyt, at Rudy er kommet sig over sine nakkeproblemer, siger Mikkel Kessler i en pressemeddelelse.

'Han har det stadig i sig'
Rudy Markussen er kendt som en hardhitter, men hans karriere har taget et par ærgerlige afstikkere de seneste år.

Først havnede han i en opslidende konflikt med sin tidligere promoter Mogens Palle, og da han endelig kom i gang med at bokse, kørte han galt i sin bil efter blot et par kampe og pådrog sig tilmed en seriøs nakkeskade.

- Hans to kampe efter comebacket var rigtig gode, og han har set ud til, at han stadig har det i sig.

- Skader hører med til boksesporten, det ved jeg af erfaring, og det vigtigste er, at man bevarer selvtilliden og ikke lader sig demotivere, siger Mikkel Kessler.

Rudy Markussen drømmer om at få en titelkamp, og han vil helst møde Andre Ward, som trak sig sejrrigt fra en kamp mod en skadet Mikkel Kessler i 2009.