Danske tvillinger træner med Klitschko

Tvillingerne Morten og Kasper Fruensgaard er i Østrig som sparringspartnere for verdensmesteren før VM-kampen mod David Haye i sværvægt

Morten og Kasper Fruensgaard sammen med Wladimir Klitschko.
Morten og Kasper Fruensgaard sammen med Wladimir Klitschko.

For få dage siden var de ukendte i den professionelle bokseverden, men nu er der spot på Morten og Kasper Fruensgaard, der er hyret som sparringspartnere for Wladimir Klitschko op til ukrainerens VM-kamp mod englænderen David Haye 2. juli i Hamburg.

Det er kun en god måneds tid siden, de 25-årige nordjyske tvillinger skrev professionel kontrakt med manager Robert Larsen, så man kan i sandhed sige, at det er gået hurtigt i den ny verden for brødrene, som er henholdsvis dansk mester i sværvægt og supersværvægt.

- Vi havde svært ved at tro på det, da vi fik tilbuddet, for det lød så uvirkeligt. Men det var rigtigt nok, og det er fantastisk at være hér, siger Kasper Fruensgaard til ekstrabladet.dk.

Wladimir Klitschko, verdensmester hos IBF og WBO, har som så ofte før opslået træningslejr på Bio-Hotel Stangwirt i Going i delstaten Tyrol, og foruden danskerne har han også amerikanske sparringspartnere, bl.a. IBF-verdensmesteren i cruiservægt Steve Cunningham og WBOs Inter-Continentale mester i cruiservægt Ola Afolabi, som Fruensgaard-tvillingerne også sparre med.

Ny provokation: Haye 'halshugger' Klitschko igen

Alle er hyret, fordi de med deres 191 cm har samme højde som David Haye, og derfor er perfekte sparringspartnere for 35-årige Wladimir Klitschko på et par meter.

- Nok er vi hentet for at hjælpe, men vi får også meget ud af det. For det er en enestående chance for os at kunne træne med Wladimir Klitschko og andre verdensnavne, siger Morten Fruensgaard, der i går fik stor ros af Wladimir Klitschkos amerikanske træner Emanuel Steward.

- Åh, hvilket stort talent du har der, udbrød Steward til manager Robert Larsen under sparringen.

- Dejlige ord. Og noget, som jeg bestemt kan bruge her og nu, for jeg arbejder på at få mine boksere med på VM-programmet i Hamburg, siger Robert Larsen til ekstrabladet.dk.

1 af 2 Wladimir Klitschko hamrer løs i træningslokaletr - blandt andet sammen med to danske talenter. (Foto: AP)
2 af 2 Morten og Kasper Fruensgaard sammen med Wladimir Klitschko.
0 kommentarer
Vis kommentarer