Haye 'halshugger' Klitschko igen

Blodet koger før VM-brag: Wladimir Klitschko sagde torsdag, at David Haye ikke ville turde provokere én gang til - han tog fejl

I 2008 fik David Haye fremstillet et manipuleret foto, hvor han stod med Wladimir Klitschkos afhugne hoved ( billede her).

I 2009 fik han så lavet en t-shirt med et tryk, hvor han stod med både Wladimir og Vitali Klitschkos afhugne hoveder ( billede her).

Og her tre uger før årets boksebrag mellem de to sværvægtsmestre - 2. juli på Imtech Arena i Hamburg - har David Haye minsandten lavet en ny variant over det utroligt provokerende motiv. Og det med fantastisk timing.

Wladimir Klitschko sagde nemlig torsdag i The Sun, at Haye utvivlsomt fortrød sin t-shirt.

- Hvis han ikke fortrød den t-shirt, ville han tage den på én gang til. Men det gør han ikke, fordi det var dumt, sagde den store ukrainer til The Sun.

Nyt afhugget hoved
I dag er den engelske WBA-mesters iPhone-spil 'David Hayes knockout' så blevet offentliggjort. Ledsaget af et billede af Haye, der slår hovedet af Wladimir Klitschko.

- Kom han ind under huden på mig? havde IBF/WBO-mesteren Wladimir Klitschko dagen før retorisk spurgt i The Sun - med henvisning til t-shirten.

- Han pissede mig af, for jeg har ikke lyst til at se mine slægtninge uden hoveder. Spørg hans mor og far, om de kunne tænke sig at se mig i en t-shirt, hvor jeg holder hans hoved.

Læs også: Klitschko frustrerer sin træner

- Han har ingen respekt. Han vil ikke give hånd. Hvis man kigger på boksehistorien, så er den slags hån blevet straffet.

- Boksning er en sport for gentlemen. Selv fjender som Joe Louis og Max Schmeling gav hinanden hånd.

- Det er min opgave at lære ham, hvordan man opfører sig, sagde Klitschko torsdag i The Sun.

Gad vide, hvad han siger nu.

Den altid så højrøstede og provokerende David Haye har sagt påfaldende lidt de seneste uger.

Danske talenter træner med Klitschko

0 kommentarer
Vis kommentarer