Kessler bankede Bendtner

Fodboldlandsholdets kamp mod Island trak laveste seertal i mands minde

Mikkel Kessler gav seerne smæk for skillingen og fodboldlandsholdet en uppercut lørdag aften. (foto: thomas sjørup)
Mikkel Kessler gav seerne smæk for skillingen og fodboldlandsholdet en uppercut lørdag aften. (foto: thomas sjørup)

Han fik en god, gammeldags røvfuld, den gode Mehdi Bouadla, da han lørdag aften stillede til spanking mod Mikkel Kessler. Til gengæld var der mange, rigtig mange, der kiggede med på vikingetæskene, hvis det kan være nogen trøst for franskmanden.

To ud af tre danskere, der så fjernsyn kort før midnat, havde tunet ind på TV2, og seertallet ramte imponerende 1.137.000, da det var på sit højeste lige omkring Kesslers afgørende knockout-slag. Seer-gennemsnittet for hele kampen endte på 788.000.

Kort før Kessler og Bouadla gik i ringen foran 12.500 begejstrede boksefans i Parken, lød slutfløjtet i Reykjavik, hvor det danske fodboldlandshold spillede EM-kvalifikationskamp mod Island.

Blot 265.000 danskere kiggede med, da Morten Olsens tropper på Canal 9 spillede sig op på kvalgruppens andenplads. Selv om kampen blev sendt på relativt nystartede Canal 9, der blot kan ses af omkring en tredjedel af Danmarks husstande, er det stadig iøjnefaldende, at unge Patrick Nielsens kamp ved boksestævnet trak mere end dobbelt så mange seere som selveste A-landsholdet i fodbold.

Pris: En plovmand
Hjemme i Hamburg har boksepromotor Kalle Sauerland da også svært ved at få armene ned oven på seertallene, der vidner om en seriøs Kessler-uppercut til Nicklas Bendtner og co.

– Det er i sandhed ufattelige seertal og fortæller vel alt om The Viking Warriors popularitet i Danmark.

– Ud over Mikkel Kessler kan jeg ikke komme i tanker om en eneste individuel sportsmand i Europa, der ville kunne skabe så massiv interesse og banke det nationale fodboldlandshold med så markant afstand, siger Kalle Sauerland.

Næste gang, Mikkel Kessler går i ringen, vil hans seertal dog næppe være i nærheden af tallene fra kampen mod Mehdi Bouadla. Ifølge den plan, Team Sauerland arbejder efter i øjeblikket, bokser Kessler igen i enten september eller oktober, og modstanderen ser ud til at skulle være enten den tyske WBO-verdensmester Stieglitz eller den canadiske IBF-verdensmester Bute.

Hvem det end bliver, danskeren skal møde, så rykker den kamp under alle omstændigheder over i kategorien pay-per-view á 500 kroner – og så vil der næppe være over en mio. kunder i Kessler-butikken.

0 kommentarer
Vis kommentarer