Kessler tilbage med brutal udboksning

Voldsomt veloplagt Mikkel Kessler havde modig modstander i gulvet fire gange, før kampen blev stoppet i 6. omgang

Kessler fik tidligt Bouadla ned. Franskmanden var i gulvet fire gange, inden kampen blev stoppet. (Foto: Thomas Sjørup)
Kessler fik tidligt Bouadla ned. Franskmanden var i gulvet fire gange, inden kampen blev stoppet. (Foto: Thomas Sjørup)

PARKEN (ekstrabladet.dk): Mikkel Kessler er tilbage efter 14 måneders boksepause. I dén grad. Med en overbevisende præstation er Kessler klar til nye VM-kampe.

Lørdag aften landede den danske supermellemvægter nemlig gennem seks omgange snesevis af tunge, tunge træffere fra alle vinkler på franske Mehdi Bouadla - nr fem på WBO's verdensrangliste. Bouadla var i gulvet fire gange, inden kamplederen havde set nok og stoppede kampen.

Det var et sentimentalt øjeblik, før Mikkel Kessler kom ind foran de 12.500 tilskuere i Parken, hvor han ikke har optrædt siden udboksningen af Librado Andrade i en kamp om to VM-bælter i 2007.

Pernille Rosendahl sang 'Coming Home', og der blev sunket nogle tusinde klumper, før Kessler kom i hallen til bulder og brag.

20-årige Nielsen knækkede modstander midt over

Danskeren kom mere stilfærdigt ud af sit ringhjørne fra kampens start og målte afstanden til Bouadla op med sit jab gennem det meste af 1. omgang. Men fra starten af 2. omgang begyndte danskeren at sætte kombinationer sammen af hooks, uppercuts og korte, lige stød - fem, seks, syv slag ad gangen.

I 3. omgang fik franskmanden for første gang ram på Kessler med noget, der kunne få danskeren til at blinke med øjnene.

Men Kessler afleverede øjeblikkeligt sit eget slag, et kort, tørt hook, der fik Bouadla til at svaje, før han gik ned og tog tælling.

Resten af omgangen var ren overlevelse for franskmanden, der blev bombarderet med tunge slag og kombinationer fra en Kessler, der efter sin lange pause pludselig var mindst lige så præcis og sprød i slagene, som han var, da han i et drabeligt slag tog WBC-bæltet fra Carl Froch i Herning.

Besat af Kessler

Bouadla så ud til have reddet stormen af i 4. omgang, bortset fra, at han stadig fik klø. Det var før Kessler klippede ham med en kæmpe højre. Bouadla rystede på hovedet, mens han rodede rundt på kanvasen og tog tælling.

Franskmanden blev reddet ud af omgangen af klokken, og i starten af 5. omgang fik han flere gange ram på Kessler. Men som omgangen skred frem blev det tydeligt, at Bouadla holdt sig oprejst med viljen, og ikke fordi han havde lyst til at fortsætte.

Et venstre hook sente Bouadla til tælling igen i 6. omgang, og en byge af slag sendte hurtigt efter franskmanden ned for fjerde gang. Da havde kamplederen set nok og stoppede afstraffelsen.

Med sejren må Kessler formodes at stå foran en ny VM-kamp. Den tyske WBO-mester Robert Stieglitz og den rumænsk/canadiske IBF-mester Lucian Bute står i første række, så længe der bliver kæmpet om WBC- og WBA-bælterne i Super Six-turneringen.

1 af 2 Mikkel Kessler straffede Bouadla fra start til slut. (Foto: Thomas Sjørup)
2 af 2 Kessler fik tidligt Bouadla ned. Franskmanden var i gulvet fire gange, inden kampen blev stoppet. (Foto: Thomas Sjørup)
0 kommentarer
Vis kommentarer