USA hylder Kessler-comeback

Internationale medier er vilde med Kessler-comebacket: 'Imponerende opvisning', 'ingen tegn på rust' og 'ødelæggende kombinationer' lyder hyldesten til danskeren

Mikkel Kessler hyldes i bokse-branchen for sit flotte comeback. (Foto: Thomas Sjørup)
Mikkel Kessler hyldes i bokse-branchen for sit flotte comeback. (Foto: Thomas Sjørup)

MERE TV: Se Patrick Nielsen knække sin modstander- vises i samarbejde med Team Sauerland

Mikkel Kessler er for alvor tilbage.

Den begejstrede konklusion er ikke kun begrænset til dansk national eufori dagen efter Kesslers comeback i Parken, hvor han overbevisende udboksede franskmanden Boudla.

Også i USA, hvor boksefans kunne følge Kessler-comebacket på kanalen Showtime, deler eksperter begejstringen for Kesslers comeback efter 14 måneder uden kamp på grund af en øjenskade, der kostede deltagelse i Super Six og truede med at stoppe karrieren.

TV-kanalen Fox går forrest i hyldesten og roser danskeren for en 'imponerende opvisning', der har modbevist kritikerne og tilbagevist enhver bekymring om danskerens helbred:

Læs også: Kessler kan springe VM-køen over

'Fra starten var kvalitetsforskellen tydelig. Bouadla var klar til kamp, men kunne ikke komme ind og gøre skade på den tidligere Super Six-favorit, som boksede med tordnende hastighed og viste kolossal slag-repertoire', skriver FoxSports.com

Bokse-sitet Boxingscene.com synger med i koret og kalder Kesslers comeback for 'stilfuldt' og Kessler for 'en genfødt bokser':

'Danskeren viste kun lidt eller ingen tegn på rust', skriver sitet, som også roser danskerens kombinationer, der kaldes 'ødelæggende'.

Også i England er der ros til danskeren:

'Mikkel Kessler gjorde et imponerende comeback. Den tidligere mester udboksede franskmanden fra kampens start', skriver SkySports.

Bouadla: Kessler er verdensklasse

0 kommentarer
Vis kommentarer