Kesslers hænder slået til blods

Knoerne blødte - men øjnene havde det fint efter Mikkel Kesslers comeback og den knusende sikre sejr over franske Bouadla

Bouadla til tælling igen - og Kessler på vej mod sejren. (Foto: thomas Sjørup)
Bouadla til tælling igen - og Kessler på vej mod sejren. (Foto: thomas Sjørup)

Mikkel Kessler var i minutterne efter den brutalt sikre sejr over franske Bouadla lettet og glad over præstationen, der markerede et flot comeback til ringen efter 14 måneders pause på grund af en øjenskade.

Og Kessler kunne berolige sine fans med at øjnene kom fint gennem kampen, hvor det da også især var franskmanden, der måtte tage imod langt de fleste slag.

Mere grund til bekymring var der over knoerne på højre hånd, der var slået til blods af for mange møder med franskmandens pande.

Læs også: Kessler tilbage med brutal udboksning

I 6. omgang lykkedes det endelig Kessler at få stoppet Bouadla, og efter kampen kunne Kessler sagtens se, hvorfor han ikke fik sin modstander stoppet noget før.

- Han er jo svimmel hele tiden. Da skal jeg bare gå dybt i stedet for at gøre det, jeg gør. Men jeg kunne jo se, at han var rystet og ville godt gøre det færdigt, sagde Kessler til TV2.

Selv om sejren var brutal sikker, så blev danskeren også selv ramt lidt undervejs.

- Jeg var da lidt ramt, og jeg blev også træt og syrede lidt til, sagde Kessler, som roste publikum i Parken og sit eget team.

- Der var en fantastisk atmosfære, og jeg vil også godt rose mit team. Det har aldrig fungeret så godt før, sagde Kessler, som også havde ros til modstanderen.

- Jeg synes, at han var rigtig stærk, og han tog rigtig mange slag. Jeg tænkte, om han ikke kunne gå ned, men opbakningen fra publikum gav mig noget ekstra, siger Mikkel Kessler.

0 kommentarer
Vis kommentarer