Kessler kan springe VM-køen over

Den danske stjernebokser kan vinde sin femte VM-titel på dansk grund i efteråret

Så lettet var promotor Kalle Sauerland over sin danske boksestjernes sejr lørdag aften. (Foto: Thomas Sjørup)
Så lettet var promotor Kalle Sauerland over sin danske boksestjernes sejr lørdag aften. (Foto: Thomas Sjørup)

Den tyske WBO-verdensmester Robert Stieglitz kan meget snart komme til at stå overfor Mikkel Kessler i en boksering. Og muligvis uden at have særlig meget lyst. Det efter Kesslers meget veloplagte præstation mod franske Mehdi Bouadla lørdag aften.

Stieglitz løber en stor risiko for at miste bælte mod Kessler. Men han kan blive tvunget til en kamp, fordi Kessler kan gøres til førsteudfordrer på WBO's verdensrangliste.

- Vi går efter at blive obligatorisk udfordrer hos WBO. Og det er der gode chancer for, at vi kan blive, når det er Mikkel Kessler, det drejer sig om, siger Chris Meyer, der er forretningsfører for Kesslers tyske promotorer i Team Sauerland.

Svære forhandlinger med Bute
- Bouadla var nummer 5 på deres rangliste, så Kessler vil tage et stort spring mod toppen af ranglisten. Om han bliver førsteudfordrer til titlen afhænger af en afstemning i WBO-regi, men der er gode chancer, vurderer Meyer.

En sådan kamp vil sandsynligvis kunne arrangeres i Danmark.

Bouadla: Kessler er verdensklasse

- Med den opbakning, Mikkel har i Danmark, giver det bedre økonomisk mening at arrangere denforan 5.000 mennesker i Magdeburg (Stieglitz hjemby bor, red.), siger Chris Meyer.

Den anden mulighed for Mikkel Kessler er IBF-mesteren Lucian Bute. Men den rumænsk/canadiske bokser er næsten umulig at lokke ud af sin hule i Montreal. Men promotor Kalle Sauerland forudser vanskelige forhandlinger med canadierne.

- Mikkel har ikke noget imod at rejse til Montreal og tage kampen dér, men når man giver Bute hjemmebanefordel, så skal man også have det godt betalt. Canadierne har givet os et tilbud, som vi ikke kan acceptere, så vi vil give dem vores eget tilbud. Og så må begge lejre jo veje op, om de synes, de får penge nok til, at udfordringen er værd at tage, siger Kalle Sauerland til ekstrabladet.dk.

Kessler slog sine hænder til blods

0 kommentarer
Vis kommentarer