KO-sejr til Kim Poulsen

Kim Poulsen gjorde en fin figur, da han som første danske bokser var i kamp ved Kessler-stævnet i Parken

Kim Poulsen sikrede den første danske sejr ved Kessler-stævnet i Parken. (Arkivfoto: Thomas Sjørup)
Kim Poulsen sikrede den første danske sejr ved Kessler-stævnet i Parken. (Arkivfoto: Thomas Sjørup)

MERE TV I BUNDEN AF ARTIKLEN: Se Kesslers sidste kommentar inden kampen

PARKEN (ekstrabladet.dk): Kim Poulsens rekordliste er ikke propfyldt med KO-sejre, men lørdag aften stoppede letweltervægteren for anden gang i træk en modstander, da han som første dansker var i kamp ved Kessler-stævnet i Parken.

Horsens-bokseren var mere pågående end nogensinde og stoppede til publikums store begejstring sin marokkanske modstander Tarik Sahibeddine med en lang kombination i 3. omgang.

Danskeren fyrede også hurtige kombinationer af i 1. og 2. omgang - jabs, hooks og især gode, sugende kropsslag med højre og venstre - men tog flere gange foden af speederen, når modstanderen virkede mest presset, hvilket træner Brian Mathiasen da også påpegede i ringhjørnet.

- Brian sagde, at jeg skulle blive stående foran ham, og det virkede, sagde Poulsen efter kampen til ekstrabladet.dk.

TV: Sauerlands elendige minde fra Parken

- Nu har jeg vundet de sidste to på knockout, fordi jeg tror på det, jeg laver deroppe. Jeg har arbejdet med en mentaltræner, som hjælper mig med at overføre tingene fra træningslokalet til ringen.

- Det var en fed oplevelse i aften. Jeg kunne virkelig mærke, hvor rene mine slag er blevet, sagde Poulsen, som nu har en rekordliste med 18 sejre (5 på KO) og et enkelt nederlag.

Den ene halvdel af Parken, som er afskærmet i dagens anledning, er ved at fyldes med mennesker, som venter spændt på Mikkel Kesslers comebackkamp. Den ventes at starte omkring kl 23.

Froch besat af Kessler

MERE TV: Kessler - Sejr til mig - selvfølgelig!

</p>

0 kommentarer
Vis kommentarer