Besat af Kessler

Carl Froch bokser lørdag Super Six-semifinale - men englænderen ville hellere bokse mod Mikkel Kessler igen

Carl Froch tabte i april 2010 sit WBC-bælte i supermellemvægt i et brag af en kamp i Herning. (Foto: Claus Bonnerup)
Carl Froch tabte i april 2010 sit WBC-bælte i supermellemvægt i et brag af en kamp i Herning. (Foto: Claus Bonnerup)

Engelske Carl Froch bokser lørdag nat Super Six-semifinale mod den altid benhårde veteran Glen Johnson om retten til at møde himmelstormeren Andre Ward i finalen.

Men Froch har tilsyneladende i perioder svært ved at holde tankerne på den forestående kamp. Mange steder er han således citeret for stadig at ærgre sig over karrierens eneste nederlag - sidste års krig mod Mikkel Kessler. Englænderen drømmer stadig om revanche.

- Jeg ville hellere bokse Mikkel Kessler, bare for hævnens skyld. Det fylder meget, at jeg har tabt til Mikkel Kessler, fordi jeg er seriøs omkring sporten og den plet på min rekordliste. Jeg ville elske at få rettet fejlen, inden jeg trækker mig tilbage, sagde Froch forleden på en pressekonference, hvor han fremhævede, at planen var at tæve Johnson, derefter Ward, for så at få sin revanche mod Kessler.

Kessler i grotesk pressemøde

33-årige Froch, der i sin seneste kamp udboksede den tidligere så frygtede Arthur Abraham, har før lørdagens kamp mod Glen Johnson i Atlantic City været en tur på hospitalet med et problem med det ene øre, som var blevet slået døvt i træningen.

Mens 42-årige Glen Johnson - også kaldet The Road Warrior - ifølge flere pressereporter har pint sig selv i dagene helt op til kampen for at komme ned i supermellemvægt, efter at han i mange år har bokset i letsværvægt.

Forventer en spektakulær kamp
Den ubesejrede Super Six-finalist Andre Ward er efter sejre over bl.a. Mikkel Kessler og Arthur Abraham bredt anerkendt som verdens bedste supermellemvægter - og det bærer hans forventning til semifinalen mellem Froch og Johnson også præg af.

- Mentalt er jeg forberedt på at møde både den ene og den anden, siger Ward.

- Det er en 50/50-kamp. Jeg ville ikke blive overrasket, hvis Carl Froch dominerer Glen Johnson, og jeg ville ikke blive overrasket, hvis Johnson gik hen og vandt, siger Ward til thesweetscience.com.

Kessler har tidligere gjort Froch til svag favorit til at vinde hele turneringen, og dermed også til at vinde kampen mod Johnson, og også IBF-verdensmesteren Lucian Bute forventer en Froch-sejr.

- Jeg tror Carl Froch slår Glen Johnson i en spektakulær kampe. Glen er en dygtig bokser med en masse erfaring. Han vil gøre sit bedste for at nå Super Six-finalen. Men Froch er yngre og fysisk stærkere. Han tager en pointsejr i en hård kamp, siger Bute.

TV2 viser lørdag aften Kesslers comebackkamp i Parken mod Mehdi Bouadla, og fra kl 3.30 natten til søndag gælder det Froch-Johnson på samme station.

Kessler har droppet vennerne

0 kommentarer
Vis kommentarer