Fransk bøn: Lav noget larm, Parken

Mehdi Bouadla håber, der kommer gang i nationalarenaen, når han skal forsøge at besejre Mikkel Kessler lørdag aften

HVOR MANGE KOMMER I i Parken i morgen? 10.000? 15.000? Jeg håber: Så mange som muligt!

Og I må hellere råbe højt på jeres nationalhelt, hr. Kessler, for det bliver sidste gang i danskerens karriere, at I vil se jeres nationalikon som en potentiel mester.

Når jeg er færdig med ham i aften, har jeg pillet hver en fjer af jeres helt, der vil få svært ved at kunne genoptage karrieren på det niveau, han har været vant til gennem de seneste otte-ni år.

Jeg har masser af overraskelser gemt i handskerne i aften, men den eneste i hele København, der kender min gameplan og mine kvaliteter, er min træner Nasser Lalaoui.MISFORSTÅ MIG IKKE: Jeg har masser af respekt for danskere generelt og for Mikkel i særdeleshed, men jeg er yngre, hurtigere og mere hårdtslående end Kessler, og derfor rejser jeg fra Danmark med en karriere, hvor kun himlen er grænsen, mens Mikkel må begynde at kigge på livet efter sin aktive karriere.

Men er det da slet intet problem for mig at bokse på udebane? Ikke det, der ligner.

Hvem ligger presset på? Mikkel.

Hvem kan bokse frit? Det kan jeg.

I danskere er berømte over hele verdenen for jeres positive nationalisme, men også for jeres sportsmanship.

Bak endelig Kessler op, så tosset I vil, for han får virkelig brug for al jeres support.DE SENESTE MÅNEDER har jeg været i træningslejr i byen Clermont-Ferrand, hvor tre forskellige sparringspartnere har hjulpet mig med at bygge formen op til aftenens brag.

En af sparringspartnerne ligner i øvrigt Mikkel til forveksling, bortset fra at han slår hårdere end danskeren.

Derfor er jeg også topforberedt på, hvad der venter mig.

Kessler er derimod helt uvidende om, hvad jeg har medbragt af franske overraskelser.

Vores sport lever af ikoner. Mikkel er klart et af de største, men i aften slukkes hans lys, og resten af verden vil ikke længere kunne beundre en dansk viking, men derimod en fransk tyr ved navn Bouadla.I MÅ HELLERE begynde at øve jer på navnet, for jeg er kommet for at blive.

Let's get ready to rumble –og rigtig god fornøjelse.

0 kommentarer
Vis kommentarer