TV: Utålmodig Kessler klarede vægten

Mikkel Kessler virkede på dagens indvejning næsten overrasket over, hvor populær han er

MERE TV: Se hele indvejningen i bunden af artiklen

Forventningen hang tung i luften på cafeen Prock i et hjørne af Parken, da Mikkel Kesslers franske modstander Mehdi Bouadla var blevet vejet ind til lørdagens boksebrag i nationalarenaen.

- Tag et billede af ham, mens han stadig står op! råbte en dygtigt beruset vikingehjelm blandt de 200 mennesker i lokalet.

Mikkel Kessler var allerede blevet præsenteret fra scenen, den firedobbelte verdensmester, The Viking Warrior, og tunge metalrytmer buldrede i lokalet, som om kampen var få minutter fra at starte.

Kessler har droppet vennerne

Men den danske boksestjerne lod folk vente et minuts tid, før han til et kæmpe bifald kom ned af trappen fra de øvre etager i Parken.

Efter 14 måneders boksepause så han næsten ud til at være forbavset over, hvor populær han er. Han stod et par sekunder og sugede den fortættede stemning til sig, og gik så smilende og skyggeboksende op til scenen.

Må jeg godt gå hjem nu?
Kessler vejede ind på 75,5 kilo, hele 700 gram under vægtgrænsen i supermellemvægt på 76,2 kilo.

Bouadla var allerede vejet ind på 75,3 kilo.

Efter den rituelle face-to-face måtte Kessler endnu engang løbe spidsrod mellem 100 mennesker, der alle ville stikke ham på næven og sige held og lykke, og mellem tv-hold, fotografer og journalister, som alle ville vide, hvordan han har det lige præcis nu, hvor der kun er lidt over 24 timer til hans comebackkamp. Eller hvordan han læste sin modstanders kropssprog.

Kessler om pressemøde: Det var forfærdeligt

- Jeg ved ikke, om jeg kunne mærke noget specielt på ham. Han virkede utålmodig. Han vil op og bokse. Han gider ikke stå her, sagde Kessler.

Og talte vel i den forbindelse også om sig selv – for lidt senere bad han flokken af journalister:

- Må jeg godt gå hjem nu?

MERE TV: Kessler-braget - se hele indvejningen længere nede i artiklen.

</p>

0 kommentarer
Vis kommentarer