TV: Kessler i grotesk pressemøde

- Jeg har ALDRIG oplevet sådan en mangel på respekt! raser fransk promotor før Kessler-kamp

Kessler og hans promotor Kalle Sauerland havde svært ved at finde en grimasse, der kunne passe, da Bernard Roos begyndte en længere tirade på dagens pressemøde. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Kessler og hans promotor Kalle Sauerland havde svært ved at finde en grimasse, der kunne passe, da Bernard Roos begyndte en længere tirade på dagens pressemøde. (Arkivfoto: Lars Poulsen)

MERE TV: Stort interview med Kessler i bunden af artiklen

Det er den 32-årige supermellemvægter Mehdi Bouadla, der lørdag skal i ringen med Mikkel Kessler i Parken. Men det var franskmandens promotor, Bernard Roos, der iført en cowboyhat af klassisk Stetson-tilsnit og høj stemmeføring komplet erobrede onsdagens pressemøde.

Da Roos fik ordet for at fortælle om sine forventninger til kampen, hævede han straks stemmen og begyndte at skælde ud:

- Hvor er der en repræsentant for det danske bokseforbund? Er formand Michael Seemann her? Nej, han er i Las Vegas, sikkert for sin fornøjelses skyld!

- Jeg har ALDRIG oplevet sådan en mangel på respekt! ALDRIG! ALDRIG himlede Roos og bebrejdede det danske forbund (DBPF) langsommmeligt papirarbejde, før han brokkede sig over et banner, hvor Kesslers navn var stavet med en anelse større bogstaver end Bouadlas. Og over, at han selv blev bedt om at oversætte sin boksers udtalelser fra fransk til engelsk.

- Respekt er vigtigt! Se på, hvad der sker i Egypten! Se på, hvad der sker i Tunesien! Se på, hvad der sker i Syrien, i Yemen og Bahrain! Er der også demokratiske problemer i Danmark? Det her er ikke godt for jeres image! knurrede promotoren, inden han vendte sig mod det sportslige og gav et surrealistisk billede på Mehdi Bouadlas styrke:

Tysk eller canadisk VM-kamp venter Kessler

- Kessler kommer til at møde en mand med fire arme og fire ben!

- Det var noget af et statement, konstaterede Sauerlands pressemand, da Roos endelig trak vejret efter sin lange talestrøm.

Den franske promotor forklarede senere en del af sin vrede overfor ekstrabladet.dk:

- DPBF har forsinket papirarbejdet og prøvet at sabotere hele stævnet ved at kræve, at de fik vores lægeerklæringer på dansk eller engelsk, hvilket vi fik meget kort frist til at levere, og ved derefter at klage over slåfejl i en dato.

- Det betød, at vi måtte tage et fly fra Frankrig kl 4 mandag morgen, for at vi kunne få foretaget lægeundersøgelser i Danmark. Det ligner en type benspænd, jeg tidligere har oplevet Østeuropa.

- Jeg tror, forbundet prøver at stikke en kæp i hjulet på hele stævnet, fordi man ikke kan lide promotorerne. Det er værre end chikane. Og det værste er, at nu risikerer danske boksere en lignende behandling af det franske forbund, som jo også føler sig kostet rundt med, rasede Roos.

Kessler: Det var forfærdeligt

</p>

0 kommentarer
Vis kommentarer