Sauerland: Taber Kessler er det slut

Mikkel Kessler vil ikke selv sige det, men Kalle Sauerland vil. Taber Kessler lørdag, er karrieren slut.

Hvis Mikkel Kessler stoppes af en skade - eller af Bouadla på lørdag, så stopper hans karriere, siger promotor Kalle Sauerland. (Foto: Thomas Sjørup)
Hvis Mikkel Kessler stoppes af en skade - eller af Bouadla på lørdag, så stopper hans karriere, siger promotor Kalle Sauerland. (Foto: Thomas Sjørup)

Efter mere end et års pause er bokseren Mikkel Kessler tilbage i ringen lørdag aften, hvor modstanderen er franske Mehdi Bouadla. Begrebet vind eller forsvind har aldrig været mere rammende.

Normalt tager boksere og deres promotorer det forbehold, at karrieren ikke nødvendigvis bliver smadret, hvis det eksempelvis er en skade, der er årsagen til nederlaget.

Denne gang er det anderledes. End ikke en skade kan give danskeren flere chancer, erkender Kesslers tyske promotor.

- Det er alt eller intet. Hvis Mikkel taber til Bouadla, trækkes gardinerne for. Så synger den fede dame. Så er det helt slut, slår Kalle Sauerland fast.

- Og det gælder også, hvis det er en skade, der er årsagen, understreger promotoren, der arbejder på en VM-kamp til Kessler på tysk grund, hvis danskeren vinder på lørdag.

Problemer med synet tvang danskeren til at trække sig fra Super Six-turneringen efter en ellers heroisk fight og flot sejr over britiske Carl Froch sidste forår.

Dermed gik Kessler glip af et par gedigne kassekampe og måtte se et par tocifrede millionchecks smuldre.

Læs også: Kessler i ringen efter landskamp

Danskeren nægtede dog at lade en skade diktere et tidligt karrierestop, og vinder han som ventet lørdag, ser hans bagland frem mod et par år mere på toppen.

Sauerland arbejder hårdest på en kamp mod enten IBF-verdensmesteren Lucian Bute eller WBO-verdensmesteren Robert Stieglitz.

- Det er de to oplagte muligheder, men der er også andre, der råber efter Mikkel. Carl Froch vil have revanche. Målet er at få fat i alle fire store VM-bælter, lad os se, hvem der kommer først, siger Kalle Sauerland.

0 kommentarer
Vis kommentarer