Patrick Nielsen i kamp i Parken

Mikkel Kessler får selskab af tre danske boksetalenter ved boksebraget i Parken

Det vides endnu ikke, hvem Patrick Nielsen skal møde 4. juni. (Foto: Thomas Sjørup)
Det vides endnu ikke, hvem Patrick Nielsen skal møde 4. juni. (Foto: Thomas Sjørup)

Der bliver masser af dansk slagkraft på programmet, når Mikkel Kessler 4. juni gør comeback i bokseringen med kampen mod Mehdi Bouadla i Parken.

Udover 'The Viking Warrior' får boksepublikummet nemlig også fornøjelsen af den slagkraftige trio Patrick Nielsen, Kasper Bruun og Kim Poulsen, der alle skal i aktion i forkampe til aftenens ho´vedbegivenhed.

- Vi glæder os til at give fansene i Parken et kig på dansk boksnings fremtid, siger promotor Nisse Sauerland i en pressemeddelese.

- Vi arbejder hårdt på at finde den næste Mikkel Kessler og showet 4. juni bliver en fantastisk scene for Patrick, Kasper og Kim, hvor de kan vise deres talenter. Der er lang vej til toppen, men de er allerede begyndt at kravle op af succes-stigen og i Parken er de nødt til at følge det op med overbevisende sejre, siger tyskeren.

- Det er en stor ære at bokse forkamp til Mikkels comeback. Jeg ser frem til at kæmpe foran mine mine hjemmefans i København og og jeg kan love en ny succes. Det bliver en stor aften, lover Patrick Nielsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer