Kessler: Han ser hård ud

Mikkel Kessler giver ikke meget for den negative omtale, Mehdi Bouadla har fået. Danskeren regner med 12 hårde omgange

Hvis Kessler synes, Bouadla ser hård ud, hvordan mon franskmanden så har det...? (Foto: Lars Poulsen)
Hvis Kessler synes, Bouadla ser hård ud, hvordan mon franskmanden så har det...? (Foto: Lars Poulsen)

PARKEN (ekstrabladet.dk): Det er ikke meget mere end et døgn siden, franske Mehdi Bouadla kom på mange danske boksefans’ læber som Mikkel Kesslers kommende modstander.

Men allerede nu er der sået alvorlig tvivl om Bouadlas evner i en boksering. Han er forholdsvis ubeskrevet, han har tabt nogle kampe, har aldrig rigtig bokset mod nogen stor bokser. Og så er han chauffør i sin fritid for en lokal borgmester i en Paris-forstad.

Men Kessler selv tørrer smilet af læberne og skruer op for panderynkerne, når der bliver spurgt direkte til den ventede modstand i bokseringen 4. juni.

- Hmmm…det kan godt være, jeg skal ud i 12 omgange med ham. Han er aldrig før blevet stoppet. Det er jeg så heller aldrig (Kessler griner igen), men han er hård, siger the Viking Warrior, mens han skeler på tværs af mødelokalet, hvor den franske bokser er ved at blive interviewet af en journalist.

- Medierne forsøger at nedgøre ham og siger, at han jo ikke er noget videre. Men altså. Han er nummer fem i verden (ifølge WBO’s rangliste). Han ER dygtig.

- Jeg kan ikke finde nogle fejl ved ham. Han er gået fra mellemvægt til supermellemvægt. Det kan være svært for nogle, men han fortsætter bare fremad. Han er typen, der er på vej, og nu skal han vise sit værd i en for ham stor kamp, forklarer Kessler.

Han har ikke været i ringen siden sejren over Carl Froch sidste år. Og Kessler erkender, at det er lang tid at gå uden kamp. Men der er blevet sparret godt på det seneste. Helt op til otte omgange, har han klaret.

- Jeg kunne gå i ringen i morgen og klare 12 runder mod ham, hvis det skulle være. Men jeg skal nok også ud i 12 omgange 4. juni. Jeg ved ikke, om jeg slår ham ud. Og han er bomstærk. Men jeg skal nok slå ham, siger den danske bokser.

Billetter til kampen bliver sat til salg på billetlugen.dk tirsdag.

0 kommentarer
Vis kommentarer